Blog

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ν.Ο.Β.

 width=

Όλοι μας βιώνουμε την παγκόσμια κρίση που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του νέου κορωνοΐού COVID-2019 και καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, τροποποιώντας τις συνήθειές μας, ώστε να συμβάλλουμε στη θωράκιση της χώρας μας και στην προστασία των ευπαθών ομάδων.

Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης από την πρώτη στιγμή, ενημερωνόμαστε από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και εφαρμόζουμε όσα ορίζει η πολιτεία σύμφωνα με τις ΠΝΠ που ορίζει. Σε συνέχεια της έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα, αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Αναστολή της λειτουργίας του Ομίλου από σήμερα 13/03/2020 μέχρι τις 27/03/2020.
  2. Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Μελών.

Οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες για όλους μας και οφείλουμε να τις αντιμετωπίσουμε με ισχυρό αίσθημα της ατομικής ευθύνης που έχουμε απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες.

Δείχνουμε εμπιστοσύνη στους ειδικούς και με ψυχραιμία εφαρμόζουμε όσα μας ορίζει η προσωπική μας υπευθυνότητα για να επιτύχουμε τη συλλογική αντιμετώπιση της κατάστασης. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζουμε τα εξής:

  • Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις από τους ειδικούς (Ε.Ο.Δ.Υ.), καθώς τα δεδομένα είναι μεταβλητά, αφού η επιδημία εξελίσσεται.
  • Ακολουθούμε προσεκτικά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. αναφορικά με την προσωπική υγιεινή και προστασία μας απέναντι στο κορωνοΐό COVID-2019.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με ισχυρό αίσθημα της ατομικής μας ευθύνης, με ψυχραιμία και εμπιστοσύνη θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση που περνάει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα.

 

Scroll to Top