Blog

Ανοιχτή επίδειξη Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, όσοι βρέθηκαν στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις Κορασίδες Α και Κορασίδες Β της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης σε ανοιχτή επίδειξη των αγωνιστικών κατηγοριών.

Οι αθλήτριες της ομάδας, με την καθοδήγηση των προπονητριών τους, παρουσίασαν τα αγωνιστικά προγράμματα των ομαδικών και ντουέτων της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Γονείς και κοινό παρακολούθησαν προγράμματα υψηλής αγωνιστικής και καλλιτεχνικής αισθητικής, αντάξια της δουλειάς που γίνεται από τις προπονήτριες της ομάδας, τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και αγωνιστικών κατηγοριών.

Παράλληλα, η προπονήτρια της ομάδας κυρία Σύλβια Σαβράμη είχε την ευκαιρία να «τεστάρει» τις ομάδες εν όψη των επικείμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ανοίγοντας, με τον τρόπο αυτό, άτυπα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η εκδήλωση της ανοιχτής επίδειξης εντάσσεται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας εξωστρέφειας του Τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ν.Ο.Β., όπου θα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μια σειρά ανοιχτών προς το κοινό επιδείξεων σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία – τόσο σε αγωνιστικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο – των αθλητριών της ομάδας. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία σε γονείς και επισκέπτες να βιώσουν από κοντά τις  ιδιαίτερες και μοναδικές δεξιότητες του αθλήματος της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Η φωτογράφηση έγινε από τον Χορηγό Εικόνας & Ήχου Θωμά Χρυσοχοΐδη – Thomas.com.gr

 width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width= width=

 

Scroll to Top