Blog

Εκπληκτική εμφάνιση ο Ν.Ο.Β. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας Techno

Εκπληκτική η εμφάνιση της ομάδας ιστιοσανίδας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας με συμμετοχή 30 αθλητών.

Η Δανάη Ποντίφηξ κατέπληξε τους πάντες, αφού στην κατηγορία Techno Plus πήρε την πρώτη θέση όχι μόνο από τα κορίτσια αλλά και από τα αγόρια!

Στην κατηγορία Techno plus στα αγόρια, ο Φιννέας Ζανναράς κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή και αξίζει να αναφερθεί, ότι ξεκίνησε ιστιοσανίδα πριν ένα χρόνο. Η άρτια ιστιοπλοϊκή του εμπειρία ως αθλητής των Optimist τον βοήθησε να εξελιχθεί αλματωδώς. Ο Φιννέας στο πρώτο του πρωτάθλημα άφησε πίσω του έμπειρους διακεκριμένους αθλητές που έχουν πλούσια εθνική και διεθνή δραστηριότητα.

Πολύ καλή η εμφάνιση στην κατηγορία νέων ανδρών ο Πάνος Κουργιτάκος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Στην κατηγορία U15, πρώτος στο βάθρο με εξαιρετική επίδοση, ο αθλητής μας Λουκάς Κοντογιάννης και δεύτερος ο Γιάννης Βασίλογλου-Γκανής.

Στην κατηγορία αγόρια U17 ο Ανδρέας Βούλγαρης πήρε την τρίτη θέση και στα κορίτσια U17 η Στέλλα Αρβανίτη τη δεύτερη.

Απώλεια για την ομάδα η μη συμμετοχή του φαβορί της κατηγορίας U17, Ιάσωνα Κοντογιάννη ο οποίος έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του μια εβδομάδα πριν από το πρωτάθλημα.

Οι προπονητές του τμήματος Κώστας Μουτσάτσος και Αλέξανδρος Γιάκας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας, όχι μόνο από αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και από αυτούς που δούλεψαν όλη την χρονιά και προσπάθησαν με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και πειθαρχία βελτιώνοντας έτσι την προσωπικότητά τους αλλά και την εικόνα του Ν.Ο.Β.

Scroll to Top