Blog

Εξαιρετικά αποτελέσματα στους Χειμερινούς Αγώνες & τις Ημερίδες Ορίων για την Καλλιτεχνική Κολύμβηση του Ν.Ο.Β.

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις της ομάδας Καλλιτεχνικής/Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στους Χειμερινούς Αγώνες κατηγορίας Κορασίδων Α’ και στις ημερίδες ορίων για 1ο και 7ο αστέρι που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 1-2/2/2020 στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο Πειραιά.

Πρωτιά για την αθλήτρια μας Ελένη Παπανδρέου! Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της ημερίδας για το 7ο αστέρι (κατηγορία OPEN Γυναικών), η αθλήτριά μας ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης, κατακτώντας την 1η θέση!

Εξαιρετική, επίσης, ήταν η αθλήτρια του Ομίλου της Βουλιαγμένης Μέλλου Ξανθή, η οποία κατέλαβε την 3η θέση, όπως και η Χρονοπούλου Μαρία που κατετάγη 7η.

Στο πλαίσιο των αγώνων της κατηγορίας Κορασίδων Α`, η ομάδα του Ν.Ο.Β. άγγιξε τα μετάλλια, καθώς στον τελικό του αγωνίσματος του ομαδικού μετά από ένα εντυπωσιακό εκτελεστικά και χορογραφικά πρόγραμμα βαθμολογήθηκε με την τρίτη υψηλότερη βαθμολογία, αλλά έχασε το μετάλλιο μετά από συμψηφισμό με τις φιγούρες και κατέλαβε τελικά την τιμητική 5η θέση.

Καλές ήταν οι εμφανίσεις για τον Ν.Ο.Β. και στα ντουέτα.

Τέλος, θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις μικρές αθλήτριες του Ν.Ο.Β. που διαγωνίστηκαν στην ημερίδα ορίων για το 1ο αστέρι, όπου όλες πέρασαν επιτυχώς.

Συμμετοχές αθλητριών

Ομαδικό
Αλεξανδρίδη Έρρικα
Γράου Έλια
Δημάκου Μαρία
Ευθυμιοπούλου Δανάη
Ευθυμιοπούλου Λυδία
Καμμένου Λάουρα
Μπουτσικάρη Σεμίνα
Ντόκου Τατιάνα
Αναπληρωματικές : Ηλία Ματίνα, Λαγού Ήλια

Ντουέτο 1
Γράου Ελευθερία
Δημάκου Μαρία
Αναπληρωματική : Λαγού Ήλια

Ντουέτο 2
Αλεξανδρίδη Έρρικα
Ντόκου Τατιάνα
Αναπληρωματική : Ηλία Σταματία

7ο Αστέρι
Παπανδρέου Ελένη
Μέλλου Ξανθή
Χρονοπούλου Μαρία

1ο Αστέρι
Μπεθάνη Βέρα
Καλογεροπούλου Δάφνη
Καρακώστα Παναγιώτα

Προπονήτρια Ομάδας: Σαβράμη Σύλβια

Έφορος Ομάδας: Γεωργακάκης Χάρης

 width=

Scroll to Top