Blog

Επιτυχημένες εμφανίσεις του Ν.Ο.Β. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U14 & U17 στο Μονακό

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν όλοι οι αθλητές της ομάδας θαλάσσιου σκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμενης που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U14 και U17, που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό.

Μετά από πολύ καλές εμφανίσεις, οι αθλήτριές μας Αντωνάτου Καλλιόπη, Κουσαθανά Ματίνα και Μαγκαφώση Ελίνα πέρασαν στον τελικό γύρο φιγούρων U14 και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με στόχο την καλύτερη δυνατή προπονητική προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του, ο Ν.Ο.Β. αυτή τη χρονιά χρησιμοποίησε δεύτερο προπονητή και προπονήθηκε στις αγωνιστικες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σκι Παμβώτις  Ιωαννίνων. Η προσπάθεια του Ν.Ο.Β. καρποφόρησε, αφού η ελληνική αποστολή – ύστερα από πολλά χρόνια – είχε πλέον παρουσία στο αγώνισμα του άλματος και του τριάθλου με την αθλήτρια του Ν.Ο.Β. Κουσαθανά Ματίνα.

Τέλος, να σημειώσουμε ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα του σλάλομ από την αθλήτρια του Ομίλου μας Λιάπη Τάνια στο San Gervagio της Ιταλίας με 1 μπάλα στα 13 μέτρα σκοινί.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και για όσα έχουν επιτύχει!

Scroll to Top