Blog

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Κυριάκο Ποντικέα

 width=

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Κυριάκο Ποντικέα, που αγωνίστηκε με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης για τρεις συνεχείς αγωνιστικές σεζόν.

Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Β. κα Στέλλα Λαζάρου δήλωσε σχετικά:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας να έχουμε τον Κυριάκο Ποντικέα στην ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ν.Ο.Βουλιαγμένης. Ο Κυριάκος είναι ένας αθλητής με ακέραιη προσωπικότητα, υψηλό αίσθημα ευθύνης για την ομάδα, εξαιρετική συνεργασία και επαγγελματισμό. Τίμησε επάξια το σκουφάκι της Βουλιαγμένης και η συνεργασία μας λήγει με τις καλύτερες των εντυπώσεων για εμάς. Ευχόμαστε στον Κυριάκο κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα καθώς και καλή προσαρμογή στη μετοίκησή του στο εξωτερικό.»

Ο Κυριάκος Ποντικέας δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία του με τον Ν.Ο.Β.:

«Καταρχάς, τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτού του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για αυτά τα 3 φανταστικά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, την ομάδα της Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα την Διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τον φυσιοθεραπευτή μας, αλλά και όλους αυτούς τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθειά μας! Αυτό που μένει, στο τέλος είναι σχέσεις όχι απλώς επαγγελματικές, αλλά θα έλεγα σχέσεις σε επίπεδο οικογένειας! Εύχομαι ότι καλύτερο πραγματικά στην ομάδα, γιατί το αξίζει και γιατί – κυρίως – μπορεί! Ευχαριστώ και πάλι Βουλιαγμένη!»

 

Scroll to Top