Blog

Ξεχωριστοί φέτος οι αγώνες θαλάσσιου σκι “Διακάκεια 2019”

Για μία ακόμη χρονιά διοργανώθηκαν οι αγώνες θαλάσσιου σκι στο αγώνισμα των φιγούρων «Διακάκεια» το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Τιμώντας με το όνομά τους ένα από τα ιδρυτικά μέλη και πρώην Πρόεδρο του Ν.Ο.Β. τον Αθανάσιο Διακάκη, τα «Διακάκεια» αποτελούν θεσμό τόσο για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, όσο και για τον αθλητισμό του θαλασσίου σκι γενικότερα.

Πρόκειται για έναν αγώνα κατηγορίας ranking, αφού τα αποτελέσματά του προσμετρώνται στη διεθνή κατάταξη, όπως αντιστοίχως και τα ενδεχόμενα ρεκόρ. Στο πλαίσιο αυτό, η σύνθεση του πάνελ της ελλανοδίκου επιτροπής απαρτίζεται από διεθνείς κριτές και οδηγούς.

Τα «Διακάκεια» προσέλκυσαν πληθώρα αξιόλογων αθλητών, με πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο διακρίσεων, όπως ο Νικόλας Πλυτάς, ο Θύμιος Κουσαθανάς, η Φλώρα Λιάκου, η Σύλια Σταντίδη και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αγγελική Ανδριοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στα «Διακάκεια» του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε επίσημος αγώνας στην κατηγορία «Disabled», επιπέδου ranking με επίσημη ονομασία αγώνα «Διακάκεια disabled». Σε αυτή την σπουδαία πρώτη φορά για την χώρα μας, συμμετείχε ένας αθλητής – ίσως και ο μοναδικός επίσημος αθλητής σε αυτή την κατηγορία στην Ελλάδα – ο οποίος ανήκει στον Ν.Ο.Β. Αναφερόμαστε στον  Γιώργο Καντζίκη, τον άνθρωπο που καθημερινά βλέπουμε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου με προσήλωση και πάθος στο άθλημα που αγαπάει. Ο Γιώργος ξεχωρίζει για την επιμονή και την υπομονή του και εχει γίνει παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική τους προσπάθεια.

Τελικά αποτελέσματα “Διακάκεια 2019”: FINAL RESULTS


Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου συμμετείχαν 38 αθλητές στο Wakeboard contest στο πλαίσιο των αγώνων “Διακάκεια”

Αθλητές

veterans
2η θέση Τζόκας Θωμάς

Open men
1η θέση

Πλυτάς Νικόλας

Open women

2η θέση Παναγοπούλου Μαργαρίτα

3η θέση Πρελορέντζου Ιρις Ηώ

U 14 girls

1η θέση Zησοπούλου Σοφία
2η θέση Σαπουντζόγλου Αναστασία

Under 14 boys

1η θέση Δημητριάδης Νικόλαος

2η θέση Δημητριάδης Ανδρέας
5η θέση Μπουκουβάλας Κωνσταντίνος

Junior men

3η θέση Γιαννακός Χαρίτος
4η θέση Νίτσος Ιωάννης

5η θέση Μάνος Νικόλας

Under 12 boys
1η θέση Μιχαηλίδης Νικόλαος
3η θέση Μάνος Κωνσταντίνος
4η θέση Κωνσταντόπουλος Άγγελος
5η θέση Κωνσταντόπουλος Νικόλας

I 9 boys heat 1

1η θέση Φαφλιάς Χρήστος
2η θέση Φαφλιάς Στέφανος

U9 boys heat 2
1 θέση Μιχαηλίδης Φίλιππος
3 θέση Φαφλιάς Ελευθέριος

U9 girls
1η θέση Ζησοπούλου Στυλιανή

Αποτελέσματα: Wakeboard_Diakakeia

Scroll to Top