Blog

Press

Αθλητικές Σχολές 2016 – 2017

Ο Ν.Ο.Β. πρωτοπόρος και πολυνίκης σε όλα τα υδάτινα σπορ, με διακρίσεις Ολυμπιακές και Παγκόσμιες, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τη χαρά της άσκησης και την ομορφιά της ομαδικότητας και της αθλητικής παρέας μέσα από κάποιο σπορ του νερού!
Στις εγκαταστάσεις του  Ομίλου, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, λειτουργούν σχολές εκμάθησης κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, συγχρονισμένης κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, θαλασσίου σκι και wakeboard, ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας.

Παιδιά από 3 ετών και άνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ναυταθλιτισμό και να μυηθούν στις καλές συνήθειες της αθλητικής ζωής. Οι αθλητικές σχολές του ΝΟΒ έχουν αναδείξει μεγάλους αθλητές που συνέχισαν την προπόνηση τους στις αγωνιστικές ομάδες και βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις του βάθρου σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Φέτος για πρώτη φορά η εκμάθηση της κολύμβησης θα πραγματοποιείται και σε κλειστό κολυμβητήριο, αυτό της Σχολής Ευελπίδων, πάντα υπό την επίβλεψη του  εξειδικευμένου προπονητικού team του ΝΟΒ.

Στο section Σχολές, Πρόγραμμα Σχολών 2016 – 2017, μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα (https://www.nov.gr/schedule/).

Επιπλέον Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Ομίλου: 210 8962 416 & 210 8962 142  (Δε – Παρ από 09.00 – 20.00 & Σαβ από 09.00 – 15.00).

Press

Πιστοποίηση καθαρότητας θαλασσινού νερού στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης έλαβε πιστοποίηση ότι τα νερά κολύμβησης στις ακτές του είναι πεντακάθαρα και πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, σε συνέχεια σχετικού ελέγχου που πραγματοποίησε ανεξάρτητος επιστημονικός φορέας.

Read more “Πιστοποίηση καθαρότητας θαλασσινού νερού στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης”

Press

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Εβελίνα Καραγεώργου – Χάλκινο ο Θάνος…

Ολοκληρώθηκε στις 10/7 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser U18-U16 στην Κατερίνη με τη συμμετοχή 100 σκαφών στα αγόρια και 60 σκαφών στα κορίτσια. Read more “Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Εβελίνα Καραγεώργου – Χάλκινο ο Θάνος Κυφίδης!”

Press

Σπουδαία εμφάνιση της ομάδας Windsurf του Ν.Ο.Β. στο Πανελλήνιο…

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα ιστιοσανίδας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για αυτή τη χρονιά, στο Πανελλήνο Πρωτάθλημα Techno που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 1-4 Ιουλίου στην παραλία Αρτέμιδας. Read more “Σπουδαία εμφάνιση της ομάδας Windsurf του Ν.Ο.Β. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Techno”

Press

Κοινή προετοιμασία Μίνι Παίδων με Ν.Ο.Πατρών

Κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, πραγματοποίησε η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων του Ομίλου μας το Σαββατοκύριακο 2-4 Ιουλίου στο πλαίσιο της πολυετούς  συνεργασίας των δύο ιστορικών σωματείων. Read more “Κοινή προετοιμασία Μίνι Παίδων με Ν.Ο.Πατρών”

Press

Μεγάλη επιτυχία στους αγώνες θαλασσίου σκι «Νικόλ Βερυκίου» από…

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου στη Λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο. Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης αναβίωσε μετά από μια πολυετή παύση, τον διεθνή αγώνα θαλασσίου σκι «Νικόλ Βερυκίου 2021» για πρώτη φορά στο Αγρίνιο. Read more “Μεγάλη επιτυχία στους αγώνες θαλασσίου σκι «Νικόλ Βερυκίου» από τον Ν.Ο.Β.”

Αξίζει να Διαβάσετε

Χρήσιμες πληροφορίες για τα Μέλη του Ν.Ο.Β. – 2021

Πληρωμή συνδρομών

Για την εξόφληση της συνδρομής σας, μπορείτε να κάνετε τραπεζικό έμβασμα του ποσού στα παρακάτω στοιχεία. Προσοχή να αναγράφετε πάντα στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του Μέλους.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN: GR7902604440000980200057835

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Μόλις ολοκληρώσετε την τραπεζική συναλλαγή, αποστείλετε σχετικό e-mail στο nov@nov.gr για να ενημερωθούν οι κάρτες εισόδου σας.


Κανονισμός Λειτουργίας Ν.Ο.Β. – Απρίλιος 2021 

Στο παρακάτω link μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τον ανανεωμένο κανονισμό λειτουργίας του Ομίλου μας, με τροποποιήσεις που αφορούν συμμόρφωση με τις κρατικές οδηγίες, αλλά και μέτρα περιορισμού του συγχρωτισμού.

Κανονισμός Λειτουργίας_April_2021_Final

Άθληση Μελών

NOB Spinning Sessions

Spinning Sessions μόνο για τα Μέλη του N.O.B. με ποδήλατα STAGES Indoor Cycling – την κορυφαία επιλογή στο spinning!

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε υπαίθριο χώρο με σκίαση, και με πιστοποιημένο προπονητή spinning.

Πρόγραμμα προπονήσεων:
Δευτέρα – Παρασκευή 07:30-08:30 & 19:30-20:30
Σάββατο 09:00-10:00 & 10:00-11:00

Κόστος: 10€ ανά προπόνηση

Δηλώσεις συμμετοχής: Γραμματεία NOB |nov@nov.gr

Read more “NOB Spinning Sessions”

Press

Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Laser: στην Εθνική Ομάδα Βαλιάδης και…

Μέλη της Εθνικής Ομάδας Laser 4,7 για το 2021 είναι ο Ιάσονας Βαλιάδης και η Εβελίνα Καραγεώργου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα πρόκρισης που διεξήχθη 9-13 Ιουνίου. Read more “Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Laser: στην Εθνική Ομάδα Βαλιάδης και Καραγεώργου.”

Press

“Celebrate the Wind day Regatta” στον Ν.Ο.Β. για τους…

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η πρώτη Regatta “Celebrate the Wind Day by ΕΛΕΤΑΕΝ” το Σάββατο 12 Ιουνίου στον όρμο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Read more ““Celebrate the Wind day Regatta” στον Ν.Ο.Β. για τους μικρούς ιστιοπλόους των Ακαδημιών του Ν.Ο.Β.”