Καλλιτεχνική Κολύμβηση

Ευρωπαϊκά μετάλλια για Φραγκάκη και Κρομμυδάκη στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση!

Εξαιρετικές εμφανίσεις και σπουδαίες διακρίσεις για τις αθλήτριες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Φουντσάλ της Πορτογαλίας.

Η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο ντουέτο, ενώ κατέκτησε και δυο χάλκινα μετάλλια στο ελεύθερο ομαδικό και στο ακρομπάτικ

Η Έλενα Φραγκάκη κατέκτησε επίσης δυο χάλκινα μετάλλια στο ελεύθερο ομαδικό και στο ακρομπάτικ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε συνολικά τέσσερα μετάλλια, από τα οποία το ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα.
Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή ήταν: Δήμητρα Καρατζόγλου, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Σοφία Ρηγάκου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Λυδία Παπαναστασίου, Ζωή Καράγγελου.
Ομοσπονδιακές προπονήτριες η Αναστασία Γκούτσεβα και η Χριστίνα Θαλασσινίδου.
Υδατοσφαίριση

Σωρός διακρίσεων για τις ακαδημίες του Ν.Ο.Β.!

Επιτυχίες των ακαδημιών με το τέλος των πανελληνίων πρωταθλημάτων:

Νεάνιδες

Κ17

7η θέση

Μίνι Κορασίδες

Κ13

2η θέση

Παίδες

Κ15

3η θέση

 

Έφηβοι

Κ17

3η θέση

 

 

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και τα προπονητικά επιτελεία!

Press

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, που εδρεύει στον Λαιμό Βουλιαγμένης, επιθυμεί να λάβει προσφορές για τη λειτουργία TOY ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ στο Λαιμό Βουλιαγμένης, επιφανεί- ας 430 τ.μ. Η λειτουργία του οποίου είναι συνεχής, καθ’όλη την διάρκεια του έτους, μεσημέρι και βράδυ.To εστιατόριο δεν απευθύνεται μόνο στα μέλη του Ν.Ο.Β., αλλά και στο ευρύ κοινό.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει να καταθέσουν στη γραμματεία του Ομίλου, κλειστό φάκελο μέχρι την 10η Ιουλίου 2023 και ώρα 17.00, ο οποίος θα περιέχει τα εξής στοιχεία:

 1. Πλήρη στοιχεία ταυτότητας φυσικού προσώπου ή νομιμοποιητικά έγγραφα νομικού προσώπου μαζί με γενικό πιστοποιητικό ΓΕΜΗ.
 2. Πρόσφατη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, καθώς και τοποινικό μητρώο του φυσικού προσώπου ή του νόμιμου εκπροσώ-που του νομικού προσώπου αντίστοιχα.
 3. Σύντομο βιογραφικό φυσικού προσώπου ή στοιχεία δραστηριοποίησης νομικού προσώπου.
 4. Αποδεδειγμένη τουλάχιστον 5ετή εμπειρία και τεχνογνωσία στηνδιαχείριση παρόμοιων υπηρεσιών
 5. Οικονομική προσφορά με προτεινόμενο ετήσιο αντάλλαγμα παραχώρησης του χώρου .
 6. Προτεινόμενη διάρκεια εκμετάλλευσης.
 7. Προτεινόμενες εγγυήσεις για την εκπλήρωση των όρων της παραχώρησης και ασφάλισης των χώρων
 8. Τεχνική πρόταση για αξιοποίηση του παραχωρούμενου χώρουκαι αναλυτικά χρονοδιαγράμματα κατασκευής επενδύσεων, πλάνο ανάπτυξης, προτεινόμενη διαμόρφωση χώρου, επισκευές, βελτιώσεις, υλικοτεχνική υποδομή, λίστα εξοπλισμού.
 9.  Ενδεικτικό τιμοκατάλογο.
 10. Οι ανάδοχοι οφείλουν να τηρούν τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας, να ακολουθούν τις νόμιμες διαδικασίες που ορίζει το κράτοςκαι οι υπηρεσίες του.
 11. Ο ανάδοχος υποχρεούται να παρέχει έκπτωση 15% στα μέλη , μεκαλεσμένους έως τέσσερα άτομα.

Λεπτομέρειες για το χώρο θα δίνονται μετά από ραντεβού και επιτόπια επίσκεψη των ενδιαφερομένων στις εγκαταστάσεις.

Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από το Δ.Σ. του Ομίλου μέχρι το τέλος Ιουλίου 2023 και οι υποψήφιοι πιθανόν να κληθούν για διευκρινήσεις. Εάν ο επιλεγείς από το Δ.Σ. ανάδοχος δεν προσέλθει εντός 5 ημερών από την έγγραφη ενημέρωση του, για υπογραφή της σχετικής σύμβασης, με την προσκόμιση και των αντίστοιχων εγγυήσεων, το Δ.Σ. είναι ελεύθερο να προχωρήσει στην υπογραφή της σύμβασης με άλλο υποψήφιο.

Η παρούσα δεν έχει το χαρακτήρα διαγωνισμού αλλά είναι πρόσκληση προς ενδιαφερομένους με γνωστοποίηση της διαδικασίας για την αξι- ολόγηση και επιλογή τους ως αναδόχων από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Β., με την έκδοση από αυτό σχετικής απόφασης.

Αξίζει να Διαβάσετε

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας…

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ολλανδή αθλήτρια, Κίτι Λιν Τζούστρα.

Η Κίτι Λιν Τζούστρα έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής γυναικών της Ολλανδίας, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2022. Μεγαλύτερη στιγμή της με την εθνική ομάδα αποτέλεσε η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν και φοιτούσε στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του CAL.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Κίτι Λιν Τζούστρα, δήλωσε τα εξής στο nov.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος μιας φανταστικής ομάδας/οικογένειας. Έχω ακούσει πολλά και θετικά πράγματα για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και δεν μπορώ να περιμένω για να τα ζήσω ιδίοις όμμασι».

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης καλωσορίζει την Κίτι Λιν Τζούστρα στην οικογένεια του Ομίλου.

Αξίζει να Διαβάσετε

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας…

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ολλανδή αθλήτρια, Μπριτζίτ Σλίκινγκ.

Η Μπριτζίτ Σλίκινγκ είναι γεννημένη το 1998 και αγωνίζεται στην περιφέρεια, ως επί το πλείστον στη δεξιά πλευρά, ενώ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας γυναικών της Ολλανδίας. Το 2018 εντάχθηκε στην εθνική γυναικών των «Οράνιε» και λίγους μήνες αργότερα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, ενώ στη συλλογή της έχει ακόμη το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 στη Βουδαπέστη. Νωρίτερα, είχε επιλεγεί στην εθνική Ολλανδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Μπριτζίτ Σλίκινγκ, δήλωσε τα εξής στο nov.gr: «Είμαι χαρούμενη που θα είμαι μέλος της Βουλιαγμένης την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μου αρέσει ειλικρινά η νοοτροπία και το πλάνο του Ομίλου και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία βήματα προς την κορυφή της Ευρώπης. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είναι μια αξιομνημόνευτη χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσω εκεί».

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και η Διοίκηση του Ομίλου καλωσορίζουν την Μπριτζίτ Σλίκινγκ στην οικογένεια της ομάδας.

Press

Η γιορτή της κολύμβησης και φέτος στον Όμιλο –…

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι φετινοί αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών ΤΖΕΛΑΤΕΙΑ 2023 στο κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

ΤΖΕΛΑΤΕΙΑ

Στους αγώνες συμμετείχαν 500 αθλητές και αθλήτριες από 30 ομάδες, ανάμεσά τους και οι διεθνείς έλληνες αθλητές Άννα Ντουντουνάκη και Στέφανος Δημητριάδης.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Β. κατέκτησαν συνολικά 77 μετάλλια (29 χρυσά)!

ΤΖΕΛΑΤΕΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, προπονητές, και τον έφορο, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δραστήρια ομάδα των εθελοντριών και εθελοντών για την εξαιρετικά σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς του αγώνα, τις εταιρείες ΓΙΩΤΗΣ, Kirpoglou Premium Textiles, καθώς και την Arena με τα δώρα της για τους νικητές, για την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχή διεξαγωγή των Τζελατείων για φέτος.

 

Οι φωτογραφίες των απονομών των αγωνιστικών κατηγοριών έχουν αναρτηθεί εδώ:

https://georgevellidis.pixieset.com/tzelateia23

 

Το credit όλων των φωτογραφιών είναι ©GeeVel_H2O. 

Κολύμβηση

Τζελάτεια 2023

Τζελάτεια 2023

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με χαρά διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες “Τζελάτεια 2023“.

Η γιορτή της κολύμβησης του Ν.Ο.Β. που έγινε θεσμός και τιμά τον Ιωάννη Τζελάτη, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην κατασκευή του κολυμβητηρίου του Ομίλου μας, φέτος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου στη Βουλιαγμένη.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 

Διαβάστε παρακάτω την προκύρηξη με περισσότερες πληροφορίες:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΖΕΛΑΤΕΙΑ 2023