Blog

Διάπλους Βουλιαγμένης, ο Μεγαλύτερος Κολυμβητικός Αγώνας στην Ελλάδα!

Με 750 συμμετοχές στις κύριες αποστάσεις του αγώνα και περισσότερα από 120 παιδιά 8-12 ετών στον παιδικό αγώνα, ο Μεγαλύτερος Κολυμβητικός Αγώνας στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός.

Ο αριθμός ρεκόρ για αγώνα ανοικτής θάλασσας στη χώρα μας, είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας της XTERRA Greece με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) από το 2013, που έδωσε μια νέα διάσταση στη διοργάνωση με σημαντικές αναβαθμίσεις στο οργανωτικό και αγωνιστικό σκέλος, άλλα και στο κομμάτι των παροχών προς τους συμμετέχοντες.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας στις διοργανώσεις της XTERRA στην Ελλάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές μας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω πληροφορίες που αφορούν τις λίστες συμμετοχών, τους τρόπους παραλαβής των αγωνιστικών σας πακέτων και χρήσιμες πληροφορίες για την ημέρα του αγώνα.

Δείτε με προσοχή την Λίστα Συμμετοχών και όλες τις σχετικές πληροφορίες της εγγραφής σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει κάποιο λάθος στα στοιχεία η την απόσταση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@xterragreece.com :

list_of_participants

Ώρα Έναρξης: 11:00πμ

Αποστάσεις-Διαδρομές:

1000m – 2500m – 5000m

Αγώνας για παιδιά από 08-12 ετών (200m) Έναρξη 10:30πμ

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και αποφυγή συνωστισμού την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν σημεία παραλαβής των αγωνιστικών σας πακέτων την Παρασκευή 04 Νοέμβριου & το Σάββατο 05 Νοεμβρίου στα κάτωθι σημεία:

Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2016

Ώρες: 18:00-20:30

Κατάστημα Runner Store (Μαρούσι)

Εμπορικό Κέντρο Golden Hall

Κηφισίας 37Α Μαρούσι

Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016

Ώρες 10:30-14:30

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης

Αίθουσα Διδασκαλία Σχολών

Λαιμός Βουλιαγμένης

Την ημέρα του αγώνα, η γραμματεία ανοίξει στις 08:30 το πρωί και θα λειτουργήσει αυστηρά έως τις 10:30. Μετά από αυτήν την ώρα δεν θα παραδοθούν πακέτα συμμετοχής. Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας λόγου μεγάλου όγκου συμμετεχόντων, θα παρακαλούσαμε να παραλάβετε τα πακέτα συμμετοχής τις προηγούμενες ημέρες. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να βρίσκεστε την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία τουλάχιστο 2:00-2:30 ώρες πριν την ώρα εκκίνησης.

 

2500_5000m

2500 & 5000m Course

2500m: Οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν όλη την διαδρομή (A-B-C-D-E) κινούμενοι αριστερόστροφα.(Οι σημαδούρες πάντα στο αριστερό χέρι). Στο σημείο Ε θα εξέλθουν από το νερό και αφού διανύσουν μια απόσταση 50 μέτρων θα τερματίσουν στην αψίδα τερματισμού.

Είναι υποχρέωση του κάθε αθλητή να γνωρίζει την διαδρομή και να ξέρει πως θα κινηθεί κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι διοργανωτές και οι εθελοντές της διοργάνωσης, δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περιπτώσεις άγνοιας, λάθους, αμέλειας ή παράλειψης από την πλευρά του αθλητή. Οποιοσδήποτε αθλητής ή αθλήτρια δεν κινηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην διαδρομή, θα ακυρωθεί.

5000m: Προσοχή-Αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Δεν θα υπάρχει έξοδος από το νερό στην πρώτη στροφή.

Οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν την πρώτη στροφή (A-B-C-D) μέχρι το σημείο D κινούμενοι αριστερόστροφα.(Οι σημαδούρες πάντα στο αριστερό χέρι). Στο σημείο D θα περάσουν την σημαδούρα που θα βρίσκεται στο ύψος της προβλήτας αριστερόστροφα και θα συνεχίσουν προς το σημείο Α για να ολοκληρώσουν την δεύτερη στροφή τους. Μόλις φτάσουν στο σημείο D για δεύτερη φορά, μόνο τότε θα κινηθούν προς το σημείο Ε και την έξοδο τους από το νερό για να τερματίσουν στην αψίδα τερματισμού.

Είναι υποχρέωση του κάθε αθλητή να γνωρίζει την διαδρομή και να ξέρει πως θα κινηθεί κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι διοργανωτές και οι εθελοντές της διοργάνωσης, δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περιπτώσεις άγνοιας, λάθους, αμέλειας ή παράλειψης από την πλευρά του αθλητή. Οποιοσδήποτε αθλητής ή αθλήτρια δεν κινηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην διαδρομή, θα ακυρωθεί.

 

1000m

1000m Course

Οι αθλητές των 1000 μέτρων θα εκκινήσουν μέσα από το νερό με κατεύθυνση προς το σημείο Α, θα περάσουν την σημαδούρα αριστερόστροφα και θα επιστρέψουν προς το σημείο Β για την έξοδο τους από το νερό και την γραμμή τερματισμού.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρονομέτρηση: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις της ημέρας.

Υγειονομική κάλυψη: Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν αποδεχτεί τους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στην ηλεκτρονική τους αίτηση εγγραφής. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν τον αγώνα.

Ναυαγοσώστες: Την Ναυαγοσωστική κάλυψη της διοργάνωσης θα αναλάβει η έμπειρη και εγγυημένη ομάδα της LIFEGUARD HELLAS www.lifeguardhellas.gr

After Race Pasta: Μετά τον τερματισμό θα υπάρχει recovery pasta προσφορά του εξαιρετικού ιταλικού εστιατορίου Vincenzo της Γλυφάδας.

Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άντρες και 3 γυναίκες σε όλες τις κατηγορίες των 2500  και 5000 μέτρων (χωρίς στολή/με στολή). Στα 1000 μέτρα θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άντρες και γυναίκες της Γενικής Κατάταξης (χωρίς στολή/με στολή).

sponsors

Scroll to Top