Blog

Σαρωνικός: Το μέτωπο μιας μεγάλης πόλης δίπλα στη θάλασσα και ο όρμος της Βουλιαγμένης  που αξίζει την προσοχή μας. Η επιστημονική προσέγγιση από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 10:30 στο χώρο του εντευκτηρίου των μελών του και στην εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. με θέμα:

Σαρωνικός: Το μέτωπο μιας μεγάλης πόλης δίπλα στη θάλασσα και ο όρμος της Βουλιαγμένης  που αξίζει την προσοχή μας. Η επιστημονική προσέγγιση από το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.

Η συνάντηση αυτή θα αποτελέσει επιμορφωτική άσκηση για όλους μας καθώς θα κινητοποιήσει τους πολίτες και την τοπική κοινωνία με σκοπό να προστατεύσουμε το θαλάσσιο περιβάλλον, το οποίο καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του τόπου μας. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει επιχείρηση καθαρισμού του θαλασσίου χώρου του όρμου της Βουλιαγμένης και εκπαιδευτική δράση για παιδιά και γονείς με την ομάδα Athens Divers.

Παρακαλούμε εγγραφείτε στην εκδήλωση και επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο παρακάτω link: https://www.eventora.com/el/Events/nov-saronikos

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του ΝΟΒ στο 210 89 62 416.

Επισυνάπτουμε το πρόγραμμα  και την αφίσα της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΝΟΒ_ΕΛΚΕΘΕ_19052018

 width=

Scroll to Top