Blog

‘’ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΟΝΗΣΙ»» – ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

Screen Shot 2015-11-13 at 4.40.52 PM

‘’ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΟΝΗΣΙ»» – ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Καλούμε όλους τους αθλητές και όλα τα παιδιά από 5-15 χρονών να συμμετάσχουν στην εξαιρετική διαδραστική παράσταση που θα ενθουσιάσει όλους μας.

Μια παράσταση που θα δώσει πολλά σε όσους παρευρεθούν.

 

Το θέατρο Αργώ της Αιμιλίας Υψηλάντη παρουσιάζει το παιδικό έργο:

Μια διαδραστική παράσταση για τον εκφοβισμό, τη διαφορετικότητα και τη φιλία

 

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Πέγκυς Φούρκα, που ανήκει στην επιτυχημένη σειρά «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ», εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, με θέματα της ευέλικτης ζώνης. Τα παιδιά-θεατές αποτελούν τον 9ο ηθοποιό!

 

Ένας 8μελής θίασος δημιουργεί μια παράσταση διαδραστική, με ζωντανή μουσική & ακροβατικά

Υπόθεση: Ο Μπίλη Σκαμπίλη απειλεί τον Άρη για να τον κάνει μέλος της συμμορίας που έχει με την Ρόζα Φασαριόζα. Κι ενώ ο Άρης επιλέγει να μην μιλήσει στην Δασκάλα του και είναι έτοιμος να υποχωρήσει… ,,

Όλα ανατρέπονται όταν ξαφνικά μεταφέρεται με μαγικό τρόπο στο Τσαμπουκαλονήσι. Εκεί, μαζί με την παρέα του (Μιράντα, Μιχάλης, Νάντια) και τον σκύλο του (Κοπρέντ) θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Κάπτεν Φουρκ να εξαπλώσει στο νησί τη βία και τους τσακωμούς. Με την βοήθεια της Γοργόνας Φιλιώς και της Παπαγαλίνας Αγάπης θα πρωταγωνιστήσουν σε μία τρελή περιπέτεια γεμάτη δράση και ανατροπές!

Συντελεστές

Πρωτότυπο κείμενο: Πέγκυ Φούρκα, Θεατρική διασκευή-Στίχοι: Πέγκυ Φούρκα – Ευαγγελία Κονδάκη Καραμέτου, Σκηνοθεσία: Νίκος Χανιωτάκης, Πρωτότυπη μουσική: Γιώργος Σιτώτης, Σκηνικά – κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη, Χορογραφίες: Aleksander Qejvanaj.

Παίζουν: Μπέτυ Αποστόλου, Πέτρος Γεωργοπάλης, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Μαρία Ελευθεριάδη, Μάτα Καστρησίου, Άννα Κλάδη, Ελισάβετ Μπούρα, Πέτρος Πολίτης.

– Μετά την παράσταση οι μαθητές συνομιλούν με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης για την παράσταση, το θέμα του έργου και την τέχνη του θεάτρου. Τη συζήτηση συντονίζει ο σκηνοθέτης & ψυχολόγος Νίκος Χανιωτάκης.

Διάρκεια: 90 λεπτά – Διάλειμμα: 15 λεπτών

Scroll to Top