Αξίζει να Διαβάσετε

Hellenic Match Racing Tour στον Ν.Ο.Β.

Στιγμιότυπο 2015-09-22, 3.05.13 μ.μ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ HMRT 2015 o ΝΟΒ

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης θα φιλοξενήσει τον 3ο αγώνα του Hellenic Match Racing Tour 2015!
Μετά την περιπλάνησή του στα παράλια της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα τον κόλπο της Κασσάνδρας, αλλά και τη στάση στη γραφική Παροικιά της Πάρου, το HMRT 2015, είναι έτοιμο να πιάσει… λιμάνι στη Βουλιαγμένη! Ο ΝΟΒ, θα αποτελέσει τον 3ο και πλέον σημαντικό σταθμό της φετινής διοργάνωσης, καθώς όλα τα πληρώματα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα ενόψει του τελικού στον στο Μικρολίμανο 3 με 4 Οκτωβρίου.

Με δεδομένο ότι οι διαφορές ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες είναι μικρές και δεν ξεπερνούν τον ένα βαθμό, γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να κερδίσουν θέσεις στη συνολική κατάταξη. Στην προσπάθειά τους αυτή οι ιστιοπλόοι αναμένεται να χαρίσουν μοναδικό θέαμα και έντονες στιγμές δράσης με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τις “ναυμαχίες” από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

H ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας του Αλέξανδορυ Ταγαρόπουλου προηγείται στην γενική βαθμολογία με 8 βαθμούς και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή. Απο κοντά ακολουθούν η “SOLGAR Ursa Minor” του Ιάσονα Σπανομανώλη (2η με 7 βαθμούς) και η περυσινή νικήτρια ομάδα “Nespresso VMG Team” με σκίπερ τον Παναγιώτη Μάντη (3η με 6 βαθμούς).

Το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Βουλιαγμένης αναμένεται να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο των αθλητών στην προσπάθειά τους για πρόκριση στην τελική φάση, ενώ οι ιδανικές εγκαταστάσεις του ΝΟΒ, θα αποτελέσουν δέλεαρ για τους λάτρεις του αθλήματος που θα έρθουν να παρακολουθήσουν απο κοντά την αφρόκρεμα της ελληνικής ιστιοπλοϊας να μάχεται για να εξασφαλίσει μια θέση στο βάθρο των νικητών!