Blog

Με επιτυχία ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για την Καλλιτεχνικη Κολύμβηση!

Με την ημερίδα ορίων (1ο εως 7ο αστέρι) που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου, άνοιξε η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου για το άθλημα της καλλιτεχνικής συγχρονισμένης κολύμβησης.

Δυναμικό ξεκίνημα για την ομάδα του Nαυτικού Oμίλου Βουλιαγμένης, η οποία ήταν από τις ομάδες με το μεγαλύτερο αριθμό αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες συνολικά.

Με εξαιρετικές εμφανίσεις οι αθλήτριες μας κατέλαβαν υψηλές θέσεις σε όλα τα αστέρια.

Στο 7ο αστέρι κατηγορίας open γυναικών, η πρωταθλήτριά μας Μαρία Αλζιγκούζη ανέβηκε στην κορυφή κατακτώντας την πρώτη θέση.

Στις μικρότερες κατηγορίες πρώτο έως τέταρτο αστέρι οι αθλήτριες μας είχαν απόλυτη επιτυχία, καθώς πέρασαν ολα τα αστέρια.

Ιδιαίτερη αναφορά στη μικρή μας αθλήτρια Νάγια Ελμισιάν, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο τέταρτο αστέρι και την δεύτερη θέση στο τρίτο!

Κοντά στις αθλήτριες μας όλο αυτό το διήμερο ήταν η αρχιπροπονήτρια της ομάδας κυρία Σύλβια Σαβράμη και οι προπονήτριες Τσερνέσκα Ντάρια, Μπαχτσεβανίδου Κωνσταντίνα, Γκαβέρα Μαρία. Την αποστολή συνόδευε ο έφορος της ομάδας Χάρης Γεωργακάκης.

Scroll to Top