Αξίζει να Διαβάσετε

Νυχτερινή έξοδος για τους Παίδες.

Screen Shot 2015-11-22 at 10.27.42 AM

Μία πολύ ωραία βραδιά πέρασαν οι αθλητές της ομάδας των παίδων του Ναυτικού ομίλου Βουλιαγμένης την Παρασκευή το βράδυ στο εστιατόριο του ομίλου.

Το ραντεβού είχε κλειστεί μετά την προπόνηση για τα παιδιά της ομάδας,τον προπονητή κ. Κάσδαγλη, τον έφορο κ Βλάσση, και την πρόεδρο του ομίλου κα Λαζάρου, με σκοπό την αποσυμπίεση των αθλητών απο τις σκληρές προπονήσεις,την γνωριμία τους με την διοίκηση και μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Η βραδιά κύλησε σε πολύ καλό κλίμα,τα παιδιά πραγματικά χαλάρωσαν, ευχαριστηθήκαν την παρέα τους όπως και το φαγητό, συνομίλησαν και άκουσαν τις συμβουλές της διοίκησης ενώ εντυπωσίασαν με την ωριμότητα και την άψογη συμπεριφορά την οποία επέδειξαν καθ’όλη την διάρκεια του δείπνου.
Η βραδιά τελείωσε με την υπόσχεση, απο πλευράς της ομάδας, μίας καλής πορείας στο επερχόμενο πρωτάθλημα και απο την πλευρά της διοίκησης για συνεχή στήριξη σε όλα τα επίπεδα.
Στα highlight της βραδιάς,η παρουσία και του προπονητή της εφηβικής ομάδας του ομίλου,αγαπητό σε όλους,Παναγιώτη Πρίμπα.