Υδατοσφαίριση

Τουρνουά Ι.Χατζηθεοδώρου 2017

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ,στο κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θα διεξαχθεί το καθιερωμένο, διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης που γίνεται στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή μας Ι. Χατζηθεοδώρου.
Η διοργάνωση είναι όπως και κάθε χρόνο, η πρώτη επίσημη παρουσίαση των ομάδων της κατηγορίας των παίδων (under 15) και η ευκαιρία των προπονητών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα που αρχίζει τον Φεβρουάριο.
Το τουρνουά που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου το απόγευμα και θα τελειώσει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, κοσμούν με την παρουσία τους η περίφημη ομάδα της Partizan Βελιγραδίουη BIWPA(μία επίλεκτη ομάδα από την Βαρκελώνη)
Ο Ν.Ο.Β θα συμμετέχει στην διοργάνωση με δύο ομάδες , την Ν.Ο.Β μπλέ και την Ν.Ο.Β κόκκινη με προπονητές τους κυρίους Σπύρο Μπουλουγουρά και Ανδρέα Κοντομίχαλο.

Οι αθλητές μας θα είναι οι εξής:

Παπανικολάου Γεώργιος
Βλατάκης Παύλος
Μαδένογλου Σταύρος
Παπάζογλου Γιώργος
Φωτεινάκης Δημήτρης
Χαλκιάς Γιώργος
Χρυσούλης Παναγιώτης
Ασπρογερακας Θεοδωρος
Μπατσαρης Νικολαος
Βαλαντζάς Δημήτρης
Πονηρίδης Γεώργιος
Μάμαλης Βίκτωρας
Βαλαβάνης Χρισόστομος
Πούρος Βαγγέλης
Γεωργιακάκης Γιώργος
Χατζησάββας Χαράλαμπος
Λεοντιάδης Γεώργιος
Καλογερόπουλος Ηλίας
Καστρινάκης Νικόλαος
Κότσκαρ Αλέξανδρος
Τζεραίσης Αλέξης
Βλάσσης Δημήτριος
Κασιδόκωστας Γεώργιος
Μανιάτης Άγγελος
Κωνσταντόπουλος Θωμάς

Για περισσότερα νέα ,δημοσιεύσεις, πληροφορίες και αποτελέσματα του τουρνουά, μπορείτε να ανατρέχετε και στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook https://www.facebook.com/ichatzitheodorou/?ref=bookmarks