Blog

Αποστολή στην Πάτρα για τους μικρούς υδατοσφαιριστές των Σχολών του Ν.Ο. Βουλιαγμένης

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου τα παιδιά των πρώτων τμημάτων υδατοσφαίρισης στις Αθλητικές Σχολές (ηλικίες κάτω των 9 και κάτω των 11 ετών) ταξίδεψαν για την Πάτρα, όπου και φιλοξενήθηκαν από το Ναυτικό Όμιλο Πατρών στο εθνικό κολυμβητήριο Πατρών, στο πλαίσιο κοινής προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η αποστολή της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είχε εξαιρετική συμμετοχή με 60 μικρούς αθλητές και στην Πάτρα το πρωί του Σαββάτου 19/10. Τα παιδιά του Ν.Ο.Β. γνωρίστηκαν και  προπονήθηκαν με συνομίληκους αθλητές του Ν.Ο.Π.

Το Σάββατο, μετά το τέλος της βραδινής προπόνησής τους, οι μικρότεροι αθλητές επέστρεψαν στην Αθήνα, ενώ 17 αθλητές – παιδιά της ομάδας προ-μίνι – διανυκτέρευσαν στους ξενώνες του Ν.Ο.Π. για να συμμετέχουν σε κοινές προπονήσεις το πρωί της Κυριακής.

Η αποστολή στην Πάτρα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προπονητικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθεί ο Ν.Ο.Β. ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, όπου “παντρεύει” την αθλητική εξέλιξη με την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία για τα παιδιά, αφού καλλιεργεί με τον τρόπο αυτό – παράλληλα με την επαφή τους με το άθλημα της υδατοσφαίρισης – την ανεξαρτησία, την αυτονομία, τη σύσφιξη των σχέσεων με την ομάδα και το προπονητικό team, και την εμπιστοσύνη τους στον Ν.Ο.Β. Είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι παρά το ότι οι μικρότερες ηλικίες ταξίδεψαν αυθημερόν στην Πάτρα για να συμμετέχουν σε δύο προπονήσεις, τα παιδιά ήταν πολύ ευτυχισμένα και δήλωναν μεγάλο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή τους.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ευχαριστεί από καρδιάς τη Διοίκηση του Ν.Ο. Πατρών καθώς και τους γονείς των αθλητών του Ν.Ο.Π. για την φιλοξενία τους. Ανυπομονούμε σύντομα να ανταποδώσουμε και εμείς στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β.!

Scroll to Top