Blog

Καμμένου: «Σημαντικό τέστ ενόψει πρωταθλήματος»

Στιγμιότυπο 2015-10-15, 3.04.47 μ.μ.

Η προπονήτρια της ομάδας γυναικών της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, σε δηλώσεις της ενόψει του 8ου Κυπέλλου Βουλιαγμένης, αναφέρθηκε στη σημασία του τουρνουά ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες.

Για τη σημασία της διοργάνωσης προς τιμήν του Άκη Τσαταλιού, η κ. Καμμένου ανέφερε: «Το τουρνουά αυτό είναι ένα τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία και έχει μεγάλη συμβολική και συναισθηματική αξία για εμάς. Διοργανώνεται στην μνήμη ενός πολύ καλού φίλου και συνεργάτη μας, του Άκη Τσαταλιού, ενός ανθρώπου-συμβόλου για την Βουλιαγμένη αλλά και την ελληνική υδατοσφαίριση γενικότερα, και σίγουρα η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη».

Σε ότι αφορά στο τουρνουά και τη σημαντικότητά του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, η τεχνικός της Βουλιαγμένης τόνισε ότι «εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη διοργάνωση όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα, για αυτό το λόγο και προσκαλέσαμε και μια ξένη ομάδα, την Πεσκάρα, ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός», ενώ συμπλήρωσε ότι «το Κύπελλο αυτό διοργανώνεται σε καίριο χρονικά σημείο, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε ενόψει της συνέχειας. Είναι, μάλιστα, πιο ουσιαστικό τεστ σε σχέση με το προηγούμενο τουρνουά (ΣΕΔΥ), μιας και διοργανώνεται πολύ κοντά στην έναρξη της σεζόν».

Τέλος, αναφορικά με το τι αναμένει να διαπιστώσει από το τουρνουά, η Αλεξία Καμμένου αποκάλυψε ότι «σκοπεύουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρές κοπέλες ώστε να παίρνουν χρήσιμες παραστάσεις και να μπορούν να είναι έτοιμες για την πρόκληση του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε πως θα πάνε όλα καλά».

Scroll to Top