Blog

Οι “Μπέμπηδες” στην Ιταλία για το διεθνές φεστιβάλ υδατοσφαίρισης Habawaba

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των Σχολών Υδατοσφαίρισης του ΝΟΒ στο τουρνουά Habawaba Italy 2018. Η ομάδα Κ11 μπήκε στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά (σε σύνολο 113), με ρεκόρ 9 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα, που σημειώθηκε στο παιχνίδι για την είσοδο στους 8 με αντίπαλο την γαλλική P.A.N. Για την ιστορία, η ομάδα του ΝΟΒ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα με ένα γκολ που είχε 2′ πριν τη λήξη και τελικά ηττήθηκε 3-2.

Οι “Μπέμπηδες” των Τσαγκόζη και Ρουμπέση,  αν και αγωνίστηκαν με πολλές και σημαντικές ελλείψεις, παρουσίασαν πολύ καλή συνολική εικόνα, δίνοντας σκληρές μάχες στο νερό, και επέστρεψαν κατενθουσιασμένοι και έτοιμοι να προετοιμαστούν εντατικά για τη συμμετοχή τους στο ελληνικό Habawaba 2018, στο οποίο ο ΝΟΒ θα αγωνισθεί στην κατηγορία Κ11 με δύο ομάδες.

Η ομάδα ΝΟΒ “Μπέμπηδες”:

Αγγελάκης Φίλιππος, Αναστασόπουλος Φίλιππος, Γεωργιάδης Νίκος, Γιαννόπουλος Τάσος, Κουτέλης Γιάννης, Μανούσος Δημήτρης, Μήλεσης Στάθης, Μπαρμπάτσης Αποστόλης, Στεφανόπουλος Έκτορας, Τσιμόγιαννης Χρήστος

Προπονητές : Σταύρος Τσαγκόζης, Αντιγόνη Ρουμπέση

 width= width= width= width= width= width=

Scroll to Top