Blog

Ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης Μάριος Καπότσης στην ομάδα του Ν.Ο.Β.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του ασημένιου Ολυμπιονίκη στο Τόκιο, Μάριου Καπότση, στην ανδρική ομάδα.

Ο Μάριος Καπότσης επιστρέφει στην ομάδα του Λαιμού, καθώς έχει τιμήσει το σκουφάκι του Ομίλου στο παρελθόν και μάλιστα για τέσσερα χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2017.

Ο διεθνής περιφερειακός έχει γεννηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου του 1991 και έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υδατοσφαίρισης στις ακαδημίες του Παλαιού Φαλήρου. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στον ομάδα του Πανιωνίου, με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης παρέμεινε μέχρι το 2012 με την οποία κατάφερε να φτάσει δύο φορές μέχρι τον τελικό του LEN Trophy (2009 και 2011).

Το καλοκαίρι του 2012, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδος (2013, 2014), πριν έρθει στον Ν.Ο.Β.

Τη διετία 2018-2020 αγωνίστηκε στη Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ρουμανίας και ένα Κύπελλο. Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από 6 χρόνια, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος αλλά και το Supercup.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μάριος Καπότσης, έζησε την πιο ένδοξη στιγμή της αθλητικής του πορείας, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Εθνική Ελλάδος και επιστρέφει με μεγάλη όρεξη στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Η δήλωση του Μάριου Καπότση για την επιστροφή του στον Ν.Ο.Β: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω φέτος για τη Βουλιαγμένη. Είναι μια ομάδα που πέρασα 4 πολύ όμορφα χρόνια στο παρελθόν, ακόμη είμαι πολύ δεμένος με την περιοχή και με τους ανθρώπους. Άλλωστε είναι και το σπίτι μου τα τελευταία 10 χρόνια εκεί. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρόνια με υγεία και να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα βάλει ο προπονητής».

Καλωσορίζουμε τον Ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μάριο Καπότση, στην οικογένεια του Ν.Ο.Β.!

 width=

Scroll to Top