Blog

Ο Ν.Ο.Β. ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο έως το 2023

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή υδατοσφαίρισης Παναγιώτη Τζωρτζάτο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η επιτυχημένη κοινή πορεία για την ομάδα υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών του Ν.Ο.Β. ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 και θα συνεχιστεί έως το 2023.

Με τις εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια της Βουλιαγμένης, ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος αποτέλεσε κομβικό μέλος της ομάδας του Χέρβο Κόλιανιν, η οποία σημείωσε σημαντική παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα, φθάνοντας έως την ημιτελική φάση του Euro Cup.

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος γεννήθηκε στις 11/5/1992 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο, όπου και παρέμεινε έως το 2014 για να μεταπηδήσει στον Εθνικό Πειραιώς και να αγωνιστεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ το 2018.

Από το 2019 φοράει το σκουφάκι του Ν.Ο.Β., ενώ παράλληλα βρίσκεται σταθερά στα καλέσματα της Εθνικής ανδρών, έχοντας πραγματοποιήσει επίσημες εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος δήλωσε:

«Ύστερα από μια δύσκολη χρονιά, είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Αναμένω τη νέα αγωνιστική περίοδο με πολλή όρεξη για δουλειά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει όποιον στόχο της τεθεί, εντός και εκτός συνόρων».

Scroll to Top