Blog

Ο Ν.Ο.Β στο 6ο water polo splash tournament

 width=

Με 4 ομάδες συμμετείχε ο ΝΟΒ στο 6ο Water Polo Splash tournament που έλαβε χώρα στο Λουτράκι 28/4-1/5. Οι 56 αθλητές της αποστολής μας, ηλικίας 9 έως 15 ετών, είχαν  την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν δυνατούς αντιπάλους από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, και να δώσουν σκληρές μάχες κυνηγώντας τη διάκριση.

Στην κατηγορία Παίδων (2003+) η ομάδα του ομίλου μας συμμετείχε με 2 ομάδες.
Η πρώτη ομάδα του Σπύρου Μπουλουγουρά διεκδίκησε το χρυσό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ηττήθηκε, κατακτώντας τελικά τη 2η θέση.
Η δεύτερη ομάδα των παίδων με προπονητή τον Αντρέα Κοντομίχαλο στην οποία συμμετείχαν αρκετά παιδιά μικρότερης ηλικίας, είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολύ δυνατά παιχνίδια και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.
Μετά από ψηφοφορία όλων των προπονητών του τουρνουά, MVP της κατηγορίας Παίδων αναδείχθηκε ο αθλητής του ομίλου μας Γιώργος Παπανικολάου.

Στην κατηγορία των Μίνι Παίδων οι παίκτες του Κώστα Κοκκινάκη κατέλαβαν την 5η θέση του τουρνουά. Η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες και με σκληρή δουλειά μπορεί να καταφέρει να φτάσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Τέλος, οι “μπέμπηδες” του Σταύρου Τσαγκόζη για άλλη μια φορά παρουσίασαν ένα άκρως αξιόμαχο και πειθαρχημένο σύνολο και κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία των Προμίνι, με 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλα τα παιδιά μας, ειδικά για τα μικρότερα, και μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές να προετοιμάσουν τις ομάδες τους εν όψει των επερχόμενων δύσκολων φάσεων των ηλικιακών πρωταθλημάτων

 width= width=

Scroll to Top