Blog

Τουρνουά Προ-Μινι στον Ν.Ο.Β. για τις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης

Στις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έχουμε στόχο να προσφέρουμε κίνητρα στους μικρούς αθλητές ώστε να δεθούν με την ομάδα τους, να ζήσουν σημαντικές αθλητικές εμπειρίες και να αγαπήσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ν.Ο.Β. ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει Τουρνουά Προ-Μίνι στις εγκαταστάσεις του για παιδιά που έχουν γεννθεί το 2013, 2013 και 2014. Η αθλητική κοινότητα των ακαδημιών υδατοσφαίρισης καλωσόρισε θερμά την κίνηση του Ομίλου, και η συμμετοχή ήταν αξιοσημείωτη: δήλωσαν το παρών οι αθλητικοί σύλλογοι Απόλλωνα Σμύρνης, Ηλιούπολη, Ηλισιακός, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος. Η δε ομάδα του Ν.Ο.Β., δεδομένης της αριθμητικής υπεροχής αθλητών, συμμετείχε με δύο ομάδες: την NOB Red & NOB Blue.

Από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, οι μικροί πολίστες έπαιξαν με μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να τους θαυμάσουν από την κερκίδα, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός και η ευγενής άμιλλα ήταν τα κυρία χαρακτηριστικά του Τουρνουά, ενώ και ο υπέροχος καιρός ήταν σύμμαχος για όλο το τριήμερο.

Το Τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές μεταλλίων από τους Ασημένιους Ολυμπιονίκες του Τόκυο και αθλητές της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Α1 του Ν.Ο.Β. Κωνσταντίνο Γκιουβέτση και Μάριο Καπότση. Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να  γνωρίσουν από κοντά τα αθλητικά τους πρότυπα, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους Εφόρους.

Scroll to Top