Blog

Τουρνουά υδατοσφαίρισης Προ-Μίνι

 width= width= width=

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3/12 οι μικροί πολίστες των Σχολών του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης  (Γεν. 2008+) έλαβαν μέρος σε προπονητικό τουρνουά που διοργανώθηκε απο τον Ν.Ο.Β και στο οποίο συμμετείχαν ακόμα ο Ν.Ο.Πατρών, ο Πανιωνίος και οι Λέοντες Αλίμου. Οι αθλητές και των τεσσάρων ομάδων, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν για πρώτη φορά σε αγωνιστικό τερέν, έδωσαν δυνατές μάχες στο νερό, προπονήθηκαν έντονα και είχαν την ευκαιρία να κάνουν νέες φιλίες μεταξύ τους. Πολλά από τα παιδιά παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα για την Α1 ανδρών μεταξύ  Ν.Ο.Β – Απόλλωνα Σμύρνης και κάποια από αυτά συνόδεψαν τους αθλητές των δυο ομάδων στην παρουσίαση του αγώνα.

Το βράδυ του Σαββάτου ο αρχηγός της ομάδας μας Χρήστος Αφρουδάκης παρευρέθηκε στο πάρτι που διοργανώθηκε στο Εντευκτήριο του Ομίλου προς τιμήν της αποστολής του Ν.Ο.Π. Ο αρχηγός μας φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και παρακολούθησε μαζί με τους μικρούς τον περσινό τελικό κυπέλλου Ελλάδος.
Μετά το τέλος του τουρνουά , η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ρουμπέση, προπονήτρια στις Σχολές του ΝΟΒ, μοίρασε αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα παιδιά.

Scroll to Top