Αξίζει να Διαβάσετε

Oι δηλώσεις του αρχηγού.

Στιγμιότυπο 2015-09-16, 11.02.13 π.μ.

O αρχηγός της Βουλιαγμένης προέβη στις παρακάτω δηλώσεις σε σχέση με τους αγώνες του Ch. League που πραγματοποιούνται απο Παρασκευή έως και Κυριακή στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα δύσκολο όμιλο, ίσως τον πιο δύσκολο αυτής της φάσης, μιας και οι ομάδες που συμμετέχουν είναι δευτεραθλήτριες στα πρωταθλήματά τους εκ των οποίων το ιταλικό και το ούγγρικο είναι τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Πρόκειται για έμπειρες ομάδες , με καλούς παίκτες στη σύνθεσή τους που στόχο έχουν τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Εμείς από τη μεριά μας , παρότι είναι πολύ νωρίς στη νέα σεζόν,θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε και τα νέα πράγματα που θέλει ο καινούριος μας προπονητής και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Υπάρχει δίψα στην ομάδα για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη μιας και τα τελευταία 2 χρόνια λόγω συστήματος και συγκυριών μας έχουν λείψει τα ευρωπαικά παιχνίδια.

Καλώ το κόσμο να έρθει στο κολυμβητήριο να παρακολουθήσει τη προσπάθεια των ομάδων μιας και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν ωραία παιχνίδια.