Συνεντεύξεις

Ο Χρυσοσπάθης στο waterpolonews μετά το 1-0 στα play…

Ο περιφερειακός του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης Θανάσης Χρυσοσπάθης μίλησε στο waterpolonews και στον Κωνσταντίνο Μοσχάτο μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Υδραϊκού για τον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Σε αυτά τα παιχνίδια ο στόχος μας είναι να πάρουμε τις δύο νίκες και να πάμε να παίξουμε στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό.
Σήμερα κάναμε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι, όπως τα περισσότερα που έχουμε κάνει φέτος απέναντι στον Υδραϊκό.
Είναι μια ομάδα που μας έχει δυσκολέψει και στα 4 ματς που έχουμε παίξει ως τώρα.
Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη γα να περάσουμε στην 4άδα.»
Το σημερινό παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από πολλές δυνατές μονομαχίες μέσα στο νερό. Που πιστεύεις ότι κρίθηκε;
«Νομίζω ότι κρίθηκε στην ενέργεια που έχουμε. Παρότι έχουμε κάνει σκληρή προετοιμασία για τα πλέι-οφ, θεωρώ ότι είμαστε καλά. Νιώθουμε καλά μες στο νερό, είμαστε δυνατοί.
Παίξαμε επίσης πολύ καλή άμυνα, δεχόμενοι μόλις 6 γκολ.
Οπότε πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το ματς, στην άμυνα, και στον υψηλό ρυθμό που προσπαθούμε να έχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο παιχνίδι μας.»
Τώρα η συνέχεια για σας είναι το Σάββατο απέναντι στον Υδραϊκό που, όπως είπες, θέλετε άλλη μία νίκη για να περάσετε στα ημιτελικά. Αν έρθει αυτό το αποτέλεσμα ο επόμενος αντίπαλός θα είναι ο Ολυμπιακός.
«Ξέρουμε από την αρχή ότι θα είναι πολύ δύσκολη η σειρά με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κάνουμε δύο νίκες για να πάμε στον τελικό.
Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε, μιας και η ομάδα έχει κάνει ανανέωση φέτος.
Θεωρώ ότι αν είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνά μας και σε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί και θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε ένα παιχνίδι.»