Blog

Οι διεθνείς αγώνες “Διακάκεια 2020” στις 12-13 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο

Οι διεθνείς αγώνες θαλάσσιου σκι «Διακάκεια 2020» οι οποίοι διοργανώνονται προς τιμή του ιδρυτή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης Αθανάσιου Διακάκη, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο.

Λαμβάνοντας υπόψιν την έξαρση της πανδημίας Covid-19 και θέλοντας να προστατεύσουμε μέλη και αθλητές από τον κίνδυνο του συγχρωτισμού που θα επέφερε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, για πρώτη φορά τα «Διακάκεια» δεν θα πραγματοποιηθούν στη γενέτειρά τους: τον Ν.Ο.Β., αλλά μεταφέρονται στο Αγρίνιο, και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι στη λίμνη Στράτου. Πρόκειται για ένα τριήμερο αθλητικό event που θα περιλαμβάνει αγωνίσματα σε σλάλομ, φιγούρες, άλμα και θα αναδείξει τις κορυφαίες αθλητικές εμφανίσεις.

Ο Αθανάσιος Διακάκης διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Β. από το 1964 προσφέροντας έργο στον Όμιλο για 37 συναπτά έτη. Λάτρης ο ίδιος του θαλάσσιου σκι, ο Α.Διακάκης ήταν ο ιδρυτής του τμήματος θαλάσσιου σκι στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του επίσημα το 1956, για να εξελιχθεί σε «φυτώριο» που ανέδειξε πρωταθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε την Προκύρηξη ΔΙΑΚΑΚΕΙΑ 2020 ΑΓΡΙΝΙΟ

Scroll to Top