Blog

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ Ν.Ο.Β.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης που λάβατε αναφορικά με την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 09:00, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της.

Λόγω αντικειμενικών τεχνικών δυσκολιών, η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace (διεύθυνση Αγίου Νικολάου 10 και Ηλίου, 166 71 Καβούρι) και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Αριστοτέλης» την ίδια ημέρα και ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρξει απαρτία κατά την πιο πάνω ημερομηνία και ώρα, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 10:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Δεδομένου ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο εκτός Ν.Ο.Β. λόγω του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εξόφληση οφειλόμενων συνδρομών την ημέρα της συνέλευσης δεν είναι δυνατή.

Τα Μέλη με οφειλές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να έχουν φροντίσει για την τακτοποίηση των οφειλών έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 με τους εξής τρόπους:

  • με τραπεζική κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού IBAN: GR7902604440000980200057835 στην τράπεζα Eurobank και αποστολή του καταθετηρίου στο nov@nov.gr ή
  • με επίσκεψή τους στα γραφεία του Ν.Ο.Β.

Κάντε download την επιστολή ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 071121

Scroll to Top