Αξίζει να Διαβάσετε

Χρυσός ο Ιακωβίδης στο Ευρωπαϊκό Νέων Τεχνικής Κολύμβησης!

Ο αθλητής Τεχνικής Κολύμβησης του Ομίλου μας, Φίλιππος Ιακωβίδης, έφερε το πρώτο χρυσό της Εθνικής Ομάδας, που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, που διεξάγεται στο Βελιγράδι!

Ο Φίλιππος έφερε την πρωτιά στον τελικό των 200 μ. διπλά πέδιλα και πέτυχε χρόνο 1:38.37. Στο ίδιο αγώνισμα, ένας άλλος Έλληνας αθλητής, ο Θ. Παραστατίδης, κατέκτησε το ένα από τα δύο ασημένια μετάλλια της Ελληνικής Αποστολής στους αποψινούς τελικούς.

Ο Φίλιππος μετά την τεράστια επιτυχία του, δήλωσε: “Τα συναισθήματα που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι απερίγραπτα. Ο ήχος και μόνο του εθνικού μας ύμνου μου προκαλεί ανατριχίλα. Η περηφάνεια του να υψώνεις την πατρίδα σου στην κορυφή της Ευρώπης είναι κάτι που θα μείνει χαραγμένο στην ψυχή μου για πάντα. Το αποτέλεσμα ήρθε μέσα από σκληρή προπόνηση, εντός και εκτός πισίνας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ´όλα τον προπονητή μου που με στήριζε σε ολη τη διάρκεια της προετοιμασίας και να του αφιερώσω με όλη μου την καρδιά αυτό το μετάλλιο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που μου στάθηκε όλον αυτόν τον καιρό”.

Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας!