Υδατοσφαίριση

Οι Παίδες του ΝΟΒ στο Kids Final, στα πλαίσια…

Την Πέμπτη 28 Μαίου αναχωρεί για την Βαρκελώνη η ομάδα Υδατοσφαίρισης Παίδων 2000+ του Ομίλου μας, με σκοπό να πάρει μέρος στο Kids Final, το παράλληλο τουρνουά που διοργανώνεται με την ευκαιρία του Final Six του LEN Champions League των Ανδρών.

Έτσι, την ώρα που οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα αγωνίζονται για την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου, οι μικροί μας αθλητές θα δίνουν την δική τους μάχη αγωνιζόμενοι απέναντι σε ομάδες όπως η Partizan, η Jug, η Eger, η Barcelona κ.α. Μέσα από την προσπάθεια αυτή να κατακτήσουν αυτό τον άτυπο τίτλο, θα εμπλουτίσουν τις αγωνιστικές εμπειρίες τους, ενόψει και των εγχώριων διοργανώσεων που ακολουθούν.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 16 ομάδες απο όλη την Ευρώπη και τα παιχνίδια θα διεξάγονται τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 29, Σαββάτου 30 Μαίου και Κυριακής 1 Ιουνίου. Το απόγευμα οι μικροί μας αθλητές θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθούν τις μάχες των ανδρικών Ομάδων.

Την Παρασκευή 29.05.15 η Ομάδα μας των Παίδων (2001+) θα αντιμετωπίσει τη VK Jug Dubrovnik, σε νοκ αουτ παιχνίδι στις 09.15 πμ ώρα Ισπανίας (10.15 ώρα Ελλάδας).

Την αποστολή αποτελούν οι : Τζεραίσης Η, Καλογερόπουλος Σ, Νικολακάκης Σ, Σταμέλος Δ, Χέλμης Φ, Ζοίδης Ν, Βλάσσης Α, Δριτσόπουλος Α, Παπανικολάου Γ, Τερλάκης Κ, Λίντης Κ, Μπινετζής Σ, Βλατάκης Π, Σταματίου Γ, Μαυρουδής Μ.

Προπονητής: Σπύρος Μπουλουγουράς. Συνοδός: Αλέξανδρος Βλάσσης.