Αξίζει να Διαβάσετε

70 παιδάκια γνώρισαν το αγωνιστικό Θαλλάσιο Σκι στον Ν.Ο.Β!

mikra ski prop panos mikra skiski mikra 2mikra panos skimikra ski propon

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ημερο πρόγραμμα Γνωριμίας με το Θαλάσσιο Σκι για παιδάκια 7-9 ετών, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, στις 23 & 24.06.15, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης αθλητικών τμημάτων, με ενίσχυση του Δήμου ΒΒΒ.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν πάνω εβδομήντα παιδιά και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αγωνιστικό θαλάσσιο σκι, να κάνουν θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στις βασικές αρχές του αθλήματος, να δοκιμάσουν την εμπειρία του νερού και γνωρίσουν από κοντά τους Πρωταθλητές μας, που κι αυτοί κάποτε είχαν ξεκινήσει κάπως έτσι, ένα καλοκαίρι στον Όμιλο!

Οι προπονητές του ΝΟΒ Αντώνης Αραχωβίτης, Αλεξάνδρα Καλδή και Θύμιος Κουσαθανάς, αλλά και οι προπονητές της σχολής Θαλασσίου Σκι, Άκης και Πάνος Τροβάς, δοκίμασαν τις ικανότητες των παιδιών, ώστε από το σύνολο όσων συμμετείχαν να γίνει επιλογή των προ-αγωνιστικών και αγωνιστικών Ομάδων μας.

Το θαλάσσιο σκι είναι ένα από τα πρώτα αθλήματα του Ναυτικού ομίλου Βουλιαγμένης, πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα από τον Πρόεδρο του ΝΟΒ, Α. Διακάκη και από τότε μέχρι σήμερα, έχει δώσει πολλούς πρωταθλητές Παγκοσμίου επιπέδου, ενώ ο ΝΟΒ είναι εδώ και χρόνια, ο πρώτος και μεγαλύτερος Όμιλος Θαλασσίου Σκι στην Ελλάδα.-

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα του Ski αλλά και του Wakeboard, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στον γενικό έφορο του τμήματος κ. Ηλία Καλδή ή στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης 210 8962 416