Blog

Με σεβασμό στην παράδοση και οι φετινές εκδηλώσεις των Θεοφανείων στον Όμιλό μας 

 width= width= width= width= width= width= width=
Στην καρδιά της Βουλιαγμένης, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης συνεχίζει να είναι ένας φάρος παράδοσης και αθλητισμού, και η φετινή χρονιά δεν ήταν εξαίρεση. Με την ευκαιρία των Θεοφανείων, ο Όμιλος διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις που ενσάρκωσαν το πνεύμα της γιορτής και την αγάπη για τον αθλητισμό. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον αγιασμό των υδάτων στην πισίνα, ακολουθούμενο από μια εντυπωσιακή επίδειξη καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Ο εορτασμός συνεχίστηκε στο εντευκτήριο του Ομίλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις. Περισσότεροι από 277 αθλητές τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους σε διεθνείς, πανευρωπαϊκές και πανελλήνιες διοργανώσεις, καθώς και για τον επιτυχή συνδυασμό του αθλητισμού με τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις. Η γιορτή μας ενισχύθηκε από την παρουσία πολλών γονέων, μελών και καλεσμένων, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κύριος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η κυρία Σκουλάξενου, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βουλιαγμένης, η Λιμενάρχης Σαρωνικού κυρία Σαρλή, ο κύριος Πλεύρης της Λιμενικής Αστυνομίας, ο κύριος Μαυρωτάς Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο κύριος Οικονόμου Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, ο κύριος Αχλάτης μελος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος των αθλητών της ΕΙΟ και ο κύριος Αυγουλέας Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ.

Η γιορτή συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας, μια ευγενική χορηγία του ζαχαροπλαστείου Κάραβαν.Επιπλέον, το ζαχαροπλαστείο Aqua Marina πρόσφερε κεράσματα στους παρευρισκόμενους. Αυτές οι γευστικές προσφορές έδωσαν την τελική πινελιά σε μια ημέρα γεμάτη από παράδοση, αθλητισμό και κοινοτικό πνεύμα.

Με κάθε εκδήλωση και δράση, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στην προώθηση του αθλητισμού και της θαλάσσιας παράδοσης , ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη σύνδεση με την κοινότητα και τιμά τους αθλητές του που συνεχίζουν να επιτυγχάνουν και να εκπροσωπούν τον Όμιλο με αξιοπρέπεια, επιτυχίες και σεβασμό σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Εδώ , θα βρείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση .

Scroll to Top