Blog

Αναχώρησε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. για την 1η προκριματική φάση του LEN Champions League

Για την Βουδαπέστη αναχώρησε σήμερα το πρωί η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης προκειμένου να συμμετέχει στην 1η προκριματική φάση του LEN Champions League.

Η ομάδα του Hrvoje Koljanin μετέχει στον πρώτο όμιλο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ε.N.Κ.Α (Τουρκία), την Οράντεα (Ρουμανία) και την Μπρέσια (Ιταλία).

Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου ώστε να διεκδικήσει την Κυριακή 15/11 το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο προπονητής της αντρικής ομάδας Hrvoje Koljanin, ο βοηθός προπονητή Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Τεχνικός Διευθυντής Αρτίν Ελμισιάν, ο Φυσιοθεραπευτης Σταμάτης Φωτογλου και οι αθλητές:

Αφρουδάκης Χρήστος, Μυλωνάκης Εμμανουήλ, Γούβης Κωνσταντίνος, Basic Andrija, Lozina Luka, Κουρούβανης Νικόλαος, Γκιουβέτσης Κωνσταντίνος, Καλογερόπουλος Ευστάθιος, Αλαφράγκης Ιωάννης, Χαλυβόπουλος Αριστείδης, Εμμανουήλ Ανδρεάδης, Τρούλος Χαράλαμπος, Τζωρτζάτος Παναγιώτης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές & φίλους μας

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα ανδρικής ένδυσης Bruno Valenti για την ευγενική τους υποστήριξη στην ένδυση της ομάδας υδαστοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Όμιλο να έχει συνεργάτες που τον στηρίζουν ενεργά και συμμετέχουν στην προσπάθειά της να κατακτήσει ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες και στην εταιρία παραγωγής χειροποίητων ανδρικών πουκάμισων Πετράτος, που φροντίζει για μία ακόμη φορά για τα tailormade πουκάμισα της ομάδας μας. Ειδικά εν μέσω της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε σε αυτήν την αγωνιστική σεζόν λόγω των περιορισμών, το γεγονός ότι ο Ν.Ο.Β. έχει υποστηρικτές – φίλους που τον στηρίζουν έμπρακτα μας δίνει δύναμη να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Η Arena Car Rental για μία ακόμη χρονιά στηρίζει την ομάδα του Ν.Ο.Β. για τις μετακινήσεις της, ως «Επίσημος Υποστηρικτής μετακίνησης των ομάδων υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β.»

Αντίστοιχα, η DS Automobiles, συνεργάτης – φίλος, συνεχίζει την υποστήριξή της στην ομάδα του Ν.Ο.Β. παρέχοντας οχήματα για τη μετακίνηση της ομάδας ως «Επίσημος Υποστηρικτής μετακίνησης των ομάδων υδατοσφαίρισης Ν.Ο.Β.»

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Μικροβιολογικό Κέντρο Clinical Labs Hellas (Πλούταρχου 13 Άλιμος) για την ευγενική του στήριξη στην πραγματοποίηση των απαραίτητων εργαστηριακών ελέγχων PCR-Covid19 στο πλαίσιο του υγειονομικού πρωτοκόλλου που οφείλουμε να ακολουθούμε.

Καλή επιτυχία!

Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία και να επιστρέψει με το καλό στην Ελλάδα κρατώντας στο χέρι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

 width=

Αναλυτικά το πρόγραμμα

(*ώρα Ελλάδος)

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου
16:00 ΕΝΚΑ – Ν.Ο.Βουλιαγμένης

Παρακευή 13 Νοεμβρίου
22:00 Ν.Ο.Βουλιαγμένης – Οράντεα

Σάββατο 14 Νοεμβρίου
18:00 Μπρέσια – Ν.Ο.Βουλιαγμένης

Κυριακή 15 Νοεμβρίου
Αγώνες κατάταξης

Scroll to Top