Blog

Εσωτερικό τουρνουά υδατοσφαίρισης για τους “Μπέμπηδες”

Στις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης παρέχουμε ερεθίσματα στα παιδιά για να αγαπήσουν το άθλημα, να δεθούν με την ομάδα τους, να αναμετρηθούν μεταξύ τους και να ζήσουν εμπειρίες που θα τους φέρουν κοντά με τον Όμιλο. Άλλωστε το «φυτώριο» του Ν.Ο.Β. που αναπτύσσει τους μελλοντικούς «μπέμπηδες» έχει μια αξιοσημείωτη δυναμική σε αριθμό παιδιών, που επιτρέπει τέτοιου είδους ενέργειες.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εσωτερικό τουρνουά υδατοσφαίρισης για τις μικρότερες ηλικίες των Ακαδημιών, όπου σημειώθηκε μεγάλος αριθμός συμμετοχών. Οι μικροί πολίστες συμμετείχαν σε δυναμικά παιχνίδια, με τους συναθλητές τους να εναλλάσσουν ρόλους συμπαίκτη και αντιπάλου.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή για τα παιδιά ήταν αυτή της απονομής των αναμνηστικών μεταλλίων συμμετοχής, τα οποία απένειμαν οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκυο και παίκτες της Ανδρικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών Ν.Ο.Β. Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης και Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης.

Scroll to Top