Τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης λειτουργούν περισσότερο από 18 χρόνια και προσφέρουν στα παιδιά τις πιο αξέχαστες και ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη.

Στα 14 στρέμματα ιδιωτικών εγκαταστάσεων του Ομίλου στην καρδιά του Λαιμού, τα παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα του όρμου της Βουλιαγμένης, την Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα και έρχονται σε επαφή με τα αθλήματα του νερού.

Σε απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, εξειδικευμένοι προπονητές και παιδαγωγοί μυούν τα παιδιά στην κολύμβηση, το waterpolo, την καλλιτεχνική κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα, το windsurf, το κανό και το SUP και το water skiή το wakeboard* (τα δύο τελευταία γίνονται με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση).

Εκπαιδευτική ομάδα παιδαγωγών αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε παιχνίδια κατασκευών, καλλιτεχνικών και δημιουργικής απασχόλησης.

Με την μακρά παράδοση και ιστορία του, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι το ιδανικό σημείο όπου μέσα από την εμπειρία που προσφέρουν τα Summer Camps, τα παιδιά να μάθουν και μετά να επιλέξουν ένα από όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Με αφετηρία το καλοκαιρινό camp, να συνεχίσουν στις Αθλητικές Σχολές και να αγαπήσουν τον αθλητισμό, έχοντας ως πρότυπο τους αθλητές του Ομίλου που έχουν διακριθεί με περισσότερα από 450 μετάλλια στην πορεία λειτουργίας του Σωματείου από Εθνικό μέχρι και Ολυμπιακό επίπεδο!

Πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στη φύση και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια, και δημιουργούν νέες φιλίες, νέες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!

 

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλοκαίρι 2022 – Ημερομηνίες & ωράρια 

Διαβάστε παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τις εναλλακτικές προγραμμάτων

Ωράρια

 • Βασικό πρωινό πρόγραμμα – ώρες 08:30-14:30. Στο βασικό πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνεται δεκατιανό, αλλά όχι μεσημεριανό φαγητό και δεν υποστηρίζεται υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν.
 • Πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα – ώρες 08:30-16:00. Στο πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται μεσημεριανό φαγητό με επιπλέον χρέωση.  Τα παιδιά μέχρι τη λήξη του προγράμματος απασχολούνται με ελεύθερο παιχνίδι, επιτραπέζια και ομαδική απασχόληση. Η υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν υποστηρίζεται μόνο στο πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα και έχει επιπλέον χρέωση, με ώρα άφιξης στον Ν.Ο.Β. 08:25 και ώρα αναχώρησης του πούλμαν από τον Ν.Ο.Β. στις 15:50.
 • Απογευματινό πρόγραμμα – ώρες 17:00-20:00.
 • Απογευματινό διευρυμένο πρόγραμμα – ώρες 17:00-21:00. Στο απογευματινό διευρυμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται φαγητό με επιπλέον χρέωση και ελεύθερο παιχνίδι με επιτραπέζια και ομαδική απασχόληση των παιδιών.

Περίοδοι

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Γ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Δ

Ημερομηνίες: Δευτέρα 20 Ιουνίου –  Παρασκευή 8 Ιουλίου         SOLD OUT

(*Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες θέσεις για την Α Πρωινή Περίοδο)

Δευτέρα 11 Ιουλίου – Παρασκευή 29 Ιουλίου Δευτέρα 1 Αυγούστου – Παρασκευή 19 Αυγούστου Δευτέρα 22 Αυγούστου – Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Ηλικίες

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. μπορούν να έρθουν παιδιά από 5-13 ετών. Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, ώστε να δημιουργούν μια σωστή παρεούλα για να περάσουν τις πιο όμορφες, αθλητικές διακοπές!

    

Μάθε περισσότερα

Θες να ενημερωθείς για το Summer Camp του Ν.Ο.Β., αλλά δεν θες να ψάχνεις στο website;

Κατέβασε το φυλλάδιο τοπικά κάνοντας κλικ εδώ: Φυλλάδιο Summer Camp Σχολές 2022

Ομάδες

Και αυτό το καλοκαίρι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να τηρούμε τις αποστάσεις και να είμαστε πολύ σχολαστικοί με την προσωπική μας υγιεινή. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις οδηγίες να τις τηρούμε μικροί και μεγάλοι, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς.

Ειδικότερα αυτή τη χρονιά, θα διατεθούν περιορισμένες θέσεις στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. για να αποφύγουμε το συγχρωτισμό και να τηρηθούν στο ακέραιο τα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας Covid-19.

Όπως κάθε χρόνο, οι ομαδάρχες είναι επαγγελματίες προπονητές και παιδαγωγοί, συνεργάτες του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Όλοι οι ομαδάρχες μας έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής.

Στον Ν.Ο.Β. λειτουργεί στελεχωμένο και πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Επίσης, τις εγκαταστάσεις του Ομίλου εποπτεύουν πιστοποιημένοι ναυαγοσώστες.

 

Ασφάλεια Covid-19

Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης εφαρμόζεται το υγειονομικό πρωτόκολλο που ορίζεται από την Ειδική Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Αθλητισμού για την ασφάλεια παιδιών, αθλητών, Μελών και εργαζομένων. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης εφαρμόζει επιπλέον αυστηρούς κανόνες για την ασφαλή διεξαγωγή του Summer Camp και την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας Covid-19:

 1. Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις, ώστε να υπάρχουν λιγότερες ομάδες και να μειωθεί ο συγχρωτισμός των παιδιών.
 2. Απαγορεύεται τα παιδιά να εναλλάσσονται σε ομάδες και πάντα έχουν τη δική τους, ώστε να ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα και να έρχονται σε επαφή με συγκεκριμένα παιδιά.
 3. Τα παιδιά θα βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, σε ένα ασφαλές περιβάλλον επάνω στη θάλασσα. 
 4. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται από τα παιδιά απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση.
 5. Οι ομάδες είναι ολιγομελείς και τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.
 6. Η σίτιση των παιδιών γίνεται σε εξωτερικό χώρο, που φέρει σκίαση με συσκευασμένα τρόφιμα και μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης.
 7. Απαγορεύεται τα παιδιά να ανταλλάσσουν τρόφημα και ροφήματα.
 8. Απαγορεύονται τα κεράσματα.

Το πρόγραμμα στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. είναι πλούσιο και γεμάτο ευχάριστη περιπέτεια. Καθημερινά αναρτάται στη Γραμματεία των Αθλητικών Σχολών του Ν.Ο.Β.

Το παιδί θα έρθει σε επαφή με όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου και θα μυηθεί από καταρτισμένους προπονητές που κάνουν την εκμάθηση παιχνίδι. Θα ανακαλύψει τα υδάτινα σπορ και θα έρθει κοντά στον αθλητισμό.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που συνδυάζει αθλητισμό, δημιουργική απασχόληση και εκπαιδευτικά προγράμματα,  κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού και δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες! Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες:  Κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, καλλιτεχνική κολύμβηση, windsurf, yoga, taekwondo, SUP, κανό, βόλεϊ, θεατρικό παιχνίδι, εκπαιδευτικά προγράμματα (Πρώτων βοηθειών, Διατροφής, Safe water sport) και πολλά άλλα!

Κολύμβηση

Κολύμβηση

Τα παιδιά εξοικειώνονται με το νερό και μαθαίνουν κολύμβηση με ευχάριστο, διασκεδαστικό και πάνω από όλα ασφαλή τρόπο.

Η εκμάθηση γίνεται διασκέδαση στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Ν.Ο.Β.

Ιστιοπλοΐα

Ιστιοπλοΐα

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. τα παιδιά μαθαίνουν ιστιοπλοΐα μέσα στον μαγευτικό κόλπο της Βουλιαγμένης.

Με απόλυτη ασφάλεια έρχονται σε επαφή με το σκάφος, το πανί, τη μαγεία της ιστιοπλοΐας και αποκτούν νέες εμπειρίες στη θάλασσα!

Waterpolo

Waterpolo

Αγόρια και κορίτσια μαθαίνουν waterpolo στον Ν.Ο.Β.

Τι καλύτερο από το να μάθουν υδατοσφαίριση από την ομάδα των πρωταθλητών!

Windsurf

Windsurf

Τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο windsurf και μαθαίνουν να ισορροπούν στη σανίδα. 

Καλλιτεχνική κολύμβηση

Καλλιτεχνική κολύμβηση

Μαθήματα καλλιτεχνικής κολύμβησης κάνουν όλα τα κορίτσια που θέλουν να μυηθούν σε αυτό το θαυμάσιο άθλημα που συνδυάζει χάρη και δύναμη. 

Waterski

Waterski

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. το παιδί έχει την ευκαιρία να μάθει θαλάσσιο σκι στο πρόγραμμα του camp

Πιστοποιημένοι προπονητές σκι θα καθοδηγήσουν το παιδί στα ήρεμα νερά του κόλπου της Βουλιαγμένης. Τα μαθήματα προσφέρονται με έξτρα χρέωση. 

Yoga

Yoga

Δραστηριότητα yoga στον ανοιχτό χώρο του Ομίλου για εκγύμναση σώματος και πνεύματος. 

 

Τιμοκατάλογος Summer Camp N.O.B 2022

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς για να εξυπηρετήσει βόρεια προάστια, κέντρο και νότια προάστια για την προσέλευση των παιδιών στα Summer Camps.

Δείτε τα δρομολόγια που σας εξυπηρετούν παρακάτω:

Δρομολόγιο Κηφισιά – Ν.Ο.Βουλιαγμένης

Τα hotspots με τις αντίστοιχες τιμές (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και αφορά όλη την περίοδο) είναι τα εξής:

Πώς θα κρατήσω θέση για το Summer Camp:

 • Συμπληρώνετε και στέλνετε την Αίτηση Συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, στο e – mail sxoles@nov.gr
 • Ειδικότερα αυτή τη χρονιά λόγω της πανδημίας, υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων.
 • Πραγματοποιείτε τραπεζική κατάθεση του ποσού της συμμετοχής στο Summer Camp στο λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στη EUROBANK με στοιχεία IBAN: GR7902604440000980200057835 [SWIFT BIC ERBKGRAA] γράφοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού
 • Στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο sxoles@nov.gr
 • Στέλνετε την Ιατρική Βεβαίωση ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες στο sxoles@nov.gr
 • Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής:

 

ΝΟ.Β Summer camp 2022 Registration Greek

ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ Summer camp English 2022

 


Πιστεύουμε στην υγιεινή διατροφή

Το πρόγραμμα διατροφής του Summer Camp βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και ειδικότερα στο μοντέλο “Healthy Eating Plate”. Στον Όμιλο, άλλωστε, εκπαιδεύουμε τα παιδιά να υιοθετήσουν ένα μοντέλο υγιεινής διατροφής και δεν προσφέρουμε “junk food” στο Summer Camp.

Την επιστημονική επιμέλεια, κατάρτιση και επίβλεψη του διατροφολογικού προγράμματος έχει αναλάβει ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κ. Χάρης Γεωργακάκης, γνωστός από την τηλεοπτική, ραδιοφωνική και ευρύτερη παρουσία του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Ο κύριος Γεωργακάκης έχει 20ετή εμπειρία στην κατάρτιση προγραμμάτων διατροφής παιδιών και αθλητών, έχει συμμετάσχει σε μεγάλα προγράμματα αγωγής υγείας σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής. Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιαγγειακής Υγείας και Διατροφής.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τι πρέπει να έχει μαζί του το παιδί μου; 

 1. Σακίδιο
 2. Παγούρι με νερό
 3. Αντηλιακό
 4. Δύο μαγιό
 5. Πετσέτα
 6. Καπέλο
 7. Αλλαξιά ρούχα και εσώρουχο
 8. Σαγιονάρες
 9. Μάσκα προσωπικής προστασίας
 10. Σε όλα τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού θα πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμό του.

Τι πρέπει να έχει φάει πριν έρθει;

Να έχει φάει ένα ελαφρύ πρωινό όχι λιγότερο από μιάμιση ώρα πριν την έναρξη των Camp

Πού παραδίδω το παιδί μου στο Summer Camp;

Για τους γονείς που δεν είναι Μέλη του Ν.Ο.Β. η είσοδος είναι αποκλειστικά από την πάνω πόρτα (επί της Απόλλωνος).

Ώρες παράδοσης των παιδιών 08:10 – 08:30.

Απαγορεύεται αυστηρά η παραμονή των γονιών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μετά την παράδοση των παιδιών.