Καλοκαίρι σημαίνει Ν.Ο.Β!

 

Τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης λειτουργούν πάνω από 19 χρόνια, προσφέροντας στα παιδιά τις πιο αξέχαστες και ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη.

 

Τα παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα του κόλπου της Βουλιαγμένης, την πισίνα Oλυμπιακών διαστάσεων και τα θαλάσσια σπορ, στα 14 στρέμματα των ιδιωτικών εγκαταστάσεων του Ομίλου στην καρδιά του Λαιμού.

 

 

Στο ειδυλλιακό τοπίο με φόντο τον όρμο της Βουλιαγμένης, το απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Β., αποτελεί πραγματικό παράδεισο για τα παιδιά, τα οποία διασκεδάζουν μαθαίνοντας τα αθλήματα του νερού παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους.

Τα παιδιά μυούνται από καταρτισμένους προπονητές και ομαδάρχες σε μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, στην οποία περιλαμβάνεται η κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, καλλιτεχνική κολύμβηση, ιστιοσανίδα, wakeboard και waterski*, yoga, SUP, κανό, tae kwon do. Οι ομαδάρχες μας, εκτός από προπονητές και παιδαγωγοί είναι και παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, για τους οποίους ο Όμιλος είναι ιδιαίτερα υπερήφανος.

Ειδικοί παιδαγωγοί αναλαμβάνουν επίσης την ψυχαγωγία και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε παιχνίδια κατασκευών, καλλιτεχνικών και δημιουργικής απασχόλησης.

 

Τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, τα οποία συνοδεύονται από την μακρά παράδοση ενός ιστορικού ναυταθλητικού σωματείου αποτελούν ισχυρό ερέθισμα, μέσω του οποίου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με πολλά σπορ. Ο Ν.Ο.Β., έχοντας στην κατοχή του πάνω από 500 μετάλλια σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, είναι το πιο κατάλληλο μέρος για τα παιδιά ώστε να ανακαλύψουν και μετέπειτα να επιλέξουν το άθλημα που θα τους ταιριάζει και θα αγαπήσουν.

Επίσης, όλα τα παιδιά του camp θα παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Ασφαλούς Κολύμβησης του οργανισμού SafeWaterSports.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον ακριβώς δίπλα στη φύση και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια, δημιουργώντας νέες φιλίες, ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!

 

ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες & ωράρια 

Διαβάστε παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τις εναλλακτικές προγραμμάτων

Ωράρια

 • Βασικό πρωινό πρόγραμμα – ώρες 08:30-14:30. Στο βασικό πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνεται δεκατιανό, αλλά όχι μεσημεριανό φαγητό και δεν υποστηρίζεται υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν.
 • Πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα – ώρες 08:30-16:00. Στο πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται μεσημεριανό φαγητό με επιπλέον χρέωση.  Τα παιδιά μέχρι τη λήξη του προγράμματος απασχολούνται με ελεύθερο παιχνίδι, επιτραπέζια και ομαδική απασχόληση. Η υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν υποστηρίζεται μόνο στο πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα και έχει επιπλέον χρέωση, με ώρα άφιξης στον Ν.Ο.Β. 08:25 και ώρα αναχώρησης του πούλμαν από τον Ν.Ο.Β. στις 15:50.
 • Απογευματινό πρόγραμμα – ώρες 17:00-20:00.
 • Απογευματινό διευρυμένο πρόγραμμα – ώρες 17:00-21:00. Στο απογευματινό διευρυμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται φαγητό με επιπλέον χρέωση και ελεύθερο παιχνίδι με επιτραπέζια και ομαδική απασχόληση των παιδιών.

Ημερομηνίες

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Γ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Δ

Προϋπόθεση η επιλογή και των 3 εβδομάδων
Ημερομηνίες: Δευτέρα 19 Ιουνίου – Παρασκευή 7 Ιουλίου Δευτέρα 10 Ιουλίου – Παρασκευή 28 Ιουλίου Δευτέρα 31 Ιουλίου –        Παρασκευή 18 Αυγούστου Δευτέρα 21 Αυγούστου –    Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Ηλικίες

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. μπορούν να έρθουν παιδιά από 5-13 ετών. Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, ώστε να δημιουργούν μια σωστή παρεούλα για να περάσουν τις πιο όμορφες, αθλητικές διακοπές!

Μάθε περισσότερα

Θες να ενημερωθείς για το Summer Camp του Ν.Ο.Β., αλλά δεν θες να ψάχνεις στο website;

Κατέβασε το φυλλάδιο τοπικά κάνοντας κλικ εδώ: NAYTIKOS OMILOS SUMMER CAMP 2023

Περισσότερες πληροφορίες στο 2108962142

Ομάδες

Ανάμεσα στους ομαδάρχες μας, εκτός από επαγγελματίες προπονητές και παιδαγωγούς, βρίσκονται παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Όλοι οι ομαδάρχες μας κάθε χρόνο πριν την έναρξη των Summer Camps παρακολουθούν σεμινάριο πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής.

Το ημερήσιο πρόγραμμα στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. είναι πλούσιο, γεμάτο με ευχάριστες περιπέτειες και αναρτάται καθημερινά στην Γραμματεία του Ομίλου.

Καταρτισμένοι και έμπειροι προπονητές θα κάνουν την εκμάθηση των αθλημάτων του υγρού στίβου παιχνίδι, προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία στους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα υδάτινα σπορ και θα έρθουν κοντά στον αθλητισμό.

Το Summer Camp είναι ένα πρόγραμμα προσεκτικά δομημένο, έτσι ώστε να συνδυάζεται ο αθλητισμός, η δημιουργική απασχόληση, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και να παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται: Κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, καλλιτεχνική κολύμβηση, windsurf, yoga, taekwondo, SUP, waterski & wakeboard*, κανό, βόλεϊ, θεατρικό παιχνίδι, εκπαιδευτικά προγράμματα (Πρώτων βοηθειών, Διατροφής, Safe water sport) και πολλά άλλα!

*Τα μαθήματα waterski & wakeboard πραγματοποιούνται με επιπλέον χρέωση.

Κολύμβηση

Κολύμβηση

Τα παιδιά εξοικειώνονται με το νερό και μαθαίνουν κολύμβηση με ευχάριστο, διασκεδαστικό και πάνω από όλα ασφαλή τρόπο.

Η εκμάθηση γίνεται διασκέδαση στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Ν.Ο.Β.

Ιστιοπλοΐα

Ιστιοπλοΐα

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. τα παιδιά μαθαίνουν ιστιοπλοΐα μέσα στον μαγευτικό κόλπο της Βουλιαγμένης.

Με απόλυτη ασφάλεια έρχονται σε επαφή με το σκάφος, το πανί, τη μαγεία της ιστιοπλοΐας και αποκτούν νέες εμπειρίες στη θάλασσα!

Waterpolo

Waterpolo

Αγόρια και κορίτσια μαθαίνουν waterpolo στον Ν.Ο.Β.

Τι καλύτερο από το να μάθουν υδατοσφαίριση από την ομάδα των πρωταθλητών!

Windsurf

Windsurf

Τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο windsurf και μαθαίνουν να ισορροπούν στη σανίδα. 

Καλλιτεχνική κολύμβηση

Καλλιτεχνική κολύμβηση

Μαθήματα καλλιτεχνικής κολύμβησης κάνουν όλα τα κορίτσια που θέλουν να μυηθούν σε αυτό το θαυμάσιο άθλημα που συνδυάζει χάρη και δύναμη. 

Waterski

Waterski

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. το παιδί έχει την ευκαιρία να μάθει θαλάσσιο σκι στο πρόγραμμα του camp

Πιστοποιημένοι προπονητές σκι θα καθοδηγήσουν το παιδί στα ήρεμα νερά του κόλπου της Βουλιαγμένης. Τα μαθήματα προσφέρονται με έξτρα χρέωση. 

Yoga

Yoga

Δραστηριότητα yoga στον ανοιχτό χώρο του Ομίλου για εκγύμναση σώματος και πνεύ

ματος.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς για να εξυπηρετήσει βόρεια προάστια, κέντρο και νότια προάστια για την προσέλευση των παιδιών στα Summer Camps.

*Στο απογευματινό πρόγραμμα δεν υπάρχει επιλογή της υπηρεσίας μεταφοράς 

Δείτε τα δρομολόγια που σας εξυπηρετούν παρακάτω:

Δρομολόγιο Κηφισιά – Ν.Ο.Βουλιαγμένη Ολόκληρο

Τα hotspots με τις αντίστοιχες τιμές (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και αφορά όλη την περίοδο) είναι τα εξής:

 

 

Πώς θα κρατήσω θέση για το Summer Camp;

 1. Συμπληρώνετε και στέλνετε την Αίτηση Συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, στο e – mail sxoles@nov.gr
 2. Πραγματοποιείτε τραπεζική κατάθεση του ποσού της συμμετοχής στο Summer Camp στο λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στη EUROBANK, με στοιχεία IBAN: GR7902604440000980200057835 [SWIFT BIC ERBKGRAA], γράφοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού
 3. Στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο sxoles@nov.gr
 4. Στέλνετε την Ιατρική Βεβαίωση ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες στο sxoles@nov.gr

 

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

REGISTRATION FORM


Πιστεύουμε στην υγιεινή διατροφή

Το πρόγραμμα διατροφής του Summer Camp βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και ειδικότερα στο μοντέλο “Healthy Eating Plate”. Στον Όμιλο, άλλωστε, εκπαιδεύουμε τα παιδιά να υιοθετήσουν ένα μοντέλο υγιεινής διατροφής και δεν προσφέρουμε “junk food” στο Summer Camp.

Την επιστημονική επιμέλεια, κατάρτιση και επίβλεψη του διατροφολογικού προγράμματος έχει αναλάβει ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κ. Χάρης Γεωργακάκης, γνωστός από την τηλεοπτική, ραδιοφωνική και ευρύτερη παρουσία του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κύριος Γεωργακάκης έχει 20ετή εμπειρία στην κατάρτιση προγραμμάτων διατροφής παιδιών και αθλητών, έχει συμμετάσχει σε μεγάλα προγράμματα αγωγής υγείας σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής. Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιαγγειακής Υγείας και Διατροφής.

Τι πρέπει να έχει μαζί του το παιδί μου; 

 1. Σακίδιο
 2. Παγούρι με νερό
 3. Αντηλιακό
 4. Δύο μαγιό
 5. Πετσέτα
 6. Καπέλο
 7. Αλλαξιά ρούχα και εσώρουχο
 8. Σαγιονάρες
 9. Σε όλα τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού θα πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμό του.

Τι πρέπει να έχει φάει πριν έρθει;

Να έχει φάει ένα ελαφρύ πρωινό όχι λιγότερο από μιάμιση ώρα πριν την έναρξη των Camp.

Πού παραδίδω το παιδί μου στο Summer Camp;

Για τους γονείς που δεν είναι Μέλη του Ν.Ο.Β. η είσοδος είναι αποκλειστικά από την πάνω πόρτα (επί της Απόλλωνος). Κατά την παράδοση/παραλαβή οι γονείς πρέπει να υπογράψουν σε σχετικό έντυπο που θα τους δώσουν οι ομαδάρχες.

Ώρες παράδοσης των παιδιών 08:10 – 08:30.

Απαγορεύεται αυστηρά η παραμονή των γονιών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μετά την παράδοση των παιδιών.